čtvrtek 28. března, 23:13 Svátek má Soňa
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Dům a vše okolo
hodnocení: 4.30
Diskutujte! Stavíte, nebo již bydlíte ve vlastním? Podělte se o řešení svého bydlení s ostatními!
 
 
 
 
Autor: Libi
Status:
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Geopatogenní zóny

Datum: 07.02.2008 19:53
 

Dneska mi přišel poštou letáček na měření geopatogenních zón. Firma - ADAM - Renáta Šimová - citace: právě bylo ukončeno druhé kolo měření geopatogenních zón v České republice v rámci projektu "Zdravé bydlení". Statistiku můžete najít na adrese: [www.adam-pr.cz] .................Měření prováděl Institut přírodní medicíny v Praze metodou VEGA. .................Přijedeme, zdarma proměříme a navrhneme optimální řešení..............

 

Máte s něčím podobným zkušenost?

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí1234 | další
    Aktuální stránka: 2 z 4
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    libor

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 14.08.2008 21:39
     

    Dobrý večer,

    dnes u nás jeden pán z této firmy byl,určil GPZ zóny a následně nabízel dečku a cheops piramidu.

    Na dotaz praktického testu funkce dečky ( chtěl jsem po něm že dečku mimo jeho přítomnost zakryju přikrývkou a buď ji tam skutečně nechám nebo ne, pán vědět nebude, aby mně dané místo virgulí následně proměřil) odvětil že takové pokusy se zákazníky nedělá ( vyznělo to tak že, je to pod jeho úroveň) v podstatě se urazil a počal zboží balit přestože jsem mu nabízel koupi rovnou 4, tedy pokud v testu uspěje.

    Prosím Vás touto cestou o Vaši zkušenost. S ženou jsme měli vášnivou diskuzi na toto téma (která mu věřila) že prý na ni cheops piramida nějak zvláštně působila - já tomu nevěřím.

    Případnou dodatečnou objednávku nechtěl akceptovat s jakýmsi tvrzením, kterému jsem nerozuměl...

    Předem Vám děkuji za Vaši odpověď.

    Hezký večer

    Zelinka

     
  • Autor: Reklama

    Re: Geopatogenní zóny

     
     
  • Autor: Libi
    Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 14.08.2008 21:59
     

    já jsem k tomuto tématu našla ještě tenhle článek: [zpravy.idnes.cz]

     

    - že škodlivé zóny existují tomu věřím, ale nevěřím a nemám důvěru v tzv. zázračné přístroje

     

    myslím si, že z chování zástupce firmy, jste si jistě úsudek udělal sám, kdyby byl přesvědčený a věřil tomu, že dečky aj. fungují, tak by se jistě nebránil pokusu a následnému prodeji, jenže ...

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 14.08.2008 23:08
     

    Na geopatogenní zóny jsou nejlepší zvířata.

    Psi si rádi lehají na kladná místa, bez geopatogenních zón a kočky geopatogenní zóny vyhledávají.

    Ale asi bych vyzkoušela víc zvířat (koček nebo psů), aby bylo vyhodnocení přesnější a potvrzené.....

    Myslím, že lidé se schopností místa určit jistě existují, ale neexistuje návod, jak je rozeznat od podvodníků.... confused smiley

     
  • Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 15.08.2008 08:25
     

    Drahuško máme jednoho známého. Je to už hodně starý pán a ten se tím zabývá.

    Ukázali jsme mu plány domu a on nám řekl : " Tady a tady máte mravence, že jo ! " eye popping smiley

    No my zírali, protože tam opravdu mravence máme a není síla, která by je vypudila.

    Pak nám určil a zakreslil špatné zóny, protože manžel měl se spaním problémy, kdežto já spala jak dudek. No a vše se vysvětlilo, když tedy zjistil, že právě manželovou postelí prochází špatná zóna.

    Tak jsme postele otočili jinak a spíme jak dudci oba. thumbs down grinning smiley

     

    Právě v těchto dnech si pána "půjčila" grinning smiley kámoška a byla docela překvapená, že za to vůbec nic nechtěl.

     

    S těmi zvířaty je to sporné. Náš pes si mi vždy lehá k nohám ať jsem kde jsem a v cizím bytě si nechce lehnout sám od sebe nikam. Jinak taky leží s kocourem vedle sebe.

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 15.08.2008 08:55
     

    No když to zvíře by mělo být v místnosti samo a nesmí být závislé, jak ti naši, aby neleželo u zavřených dveří winking smiley

     
  • Status:

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 15.08.2008 09:03
     

    Ono víš, jestli to není myšleno, že kam si doma sám od sebe, když je vpohodě, lehá. Jestli se třeba nějakému místu pokaždé nevyhýbá.

    Teď mě napadlo, že když kocour přijde po celonočním lovu domů, tak si vlastně fakt zaleze pod postel, přesně do té špatné zóny. Ale to dělá od té doby, co jsme postele otočili a špatná zóna je vlastně jen na samém okraji, tam kde máme nohy.

    Třeba na tom fakt něco bude.

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Pavla Konvalinova

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 30.11.2008 18:04
     

    Dobrý den,

    Vasi zpravu jsem prave hledala! Rada bych se podelila o zkusenosti. Moje matka si koupila vyrobek o teto pani, ja osobne tomu uz od zacatku neverila, ted hledam na internetu clanky, zda je to teoreticky mozne. Rada bych se zeptala na Vasi zkusenost a duvod Vasi nespokojenosti.

     

    Dekuji moc!

     

    Pavla

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    AZ

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 11.12.2008 15:43
     

    Patogenní zóny opravdu existují a dlouhodobý pobyt v nich může způsobit (a většinou i způsobí) různé zdravotní potíže. O problematice GPZ je možno nalézt na netu množství informací. Nejrelevantnější jsou na [silesia.wz.cz] a [zony.wz.cz].

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Ludmila Košt´álová

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 10.01.2009 14:33
     

    Nevím,zda již na odpověď není pozdě, ale pro jistotu přeposílám moje poznatky z jiné ankety.

    S výrobky Cheops mám bohužel špatné zkušenosti, koupila jsem je a zjistila, že nefungují, taktéž jako psala čtenářka z JM mi je přišel "odborník" od f. Renáta Šímová - ADAM "- p. A. Turek přeskoušet a podle něj byl nefunkční pouze 1, možná právě proto, že jsem na něj připravila zkoušku, tak už ani snad nemohl říci, že funguje. Skutečně známí proutkaři, které jsem kontaktovala, též potvrdili nefunkčnost výrobku Cheops a je smutné, že na jednoho unávaného odborníka - proutkaře se dokonce p. Turek odvolával, jak je nadšen z tohoto výrobku atd. a ani nevěděl, že já vím, že právě tenhle človíček dělal s Cheopsem pokus, z něhož vyplynul přesný opak toho, co mi p. Turek povídal. Lidičky varujte každého, koho můžete, ať nevyhazují peníze a jestli jich mají přebytek, tak ať je raději darují na charitu. Na f. Renáta Šímová-ADAM, která je uvedena jako výrobce a distributor výrobku Cheops, se připravuji podat žalobu a hledám též způsoby, jak co nejvíce lidí varovat.
    A pokud nutně potřebujete řešit zóny, tak je řešte jinak. Před několika lety jsem např. pořídila odrušovače pod postele dětem a ty fungují již mnoho let. Dále jsou zde prastaré recepty našich předků, které se zdají býti pro někoho spíše podivné, ale použila jsem je namísto Cheopsů a fungují ! Avšak hodnocení chci provést až po roce, nyní je ještě příliš krátká doba k dělání závěrů /2 měsíce/.
    Mějte se krásně a myslety i na ostatní lidičky, jež by se mohli nechat nachytat a varujte je.

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Jank

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 16.03.2009 14:14
     

    Dobrý den. Ráda bych také našla někoho, kdo spolehlivě GP zóny zaměří. Ve své domácnosti jsem měla již 2 "odborníky". První za to chtěl 500 Kč, druhý byl v rámci "zdravého živ. prostředí" zdarma. Bohužel, každý zóny naměřil zcela jinde. Toho druhého, který měřil zdarma jsme se však nemohli zbavit. Po změření začal nabízet rušiče za víc než nehorázné ceny, byl naprosto neodbytný, až jsme nabrali dojmu, že mu jde pouze o prodej nesmyslných rušičů. Proto bych chtěla varovat před měřením GP zón zdarma a lituji lidí, kteří se na toto a následně na koupi rušičů chytí. Já se nechala zlákat na "změříme zdarma", ale již ne na koupi pyramid, podložek atd. Mimo jiné, Když nám dotyčný předváděl rušič -pyramidu a nejméně 10min kompasem pyramidu nařizoval (musí prý být seřízena na milimetr přesně) a následně odešel o kus dál, předvést nám, že již žádné zóny v dosahu 15 m nemáme, manžel mu do rušiče nenápadně kopl. Byla to fraška. Odborník si odkopnuté pyramidy nevšiml a s virgulí nám předvedl, že pokud rušič koupíme, budeme mít obydlí již bez GP zón. Pokud někdo zná člověka, který zóny měří opravdu spolehlivě a bez prospěchu, uveřejněte prosím jeho kontakt. Těch poctivých je totiž málo. Děkuji.

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    PhDr.Václav Husák

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 28.03.2009 12:24
     

    Vážená paní,

    je 28.března 2009 a právě píši článek na stejné téma do Neviditelného psa a do mého blogu. Abych měl dost informací brouzdám po internetu a hledám, co tu o geopatogenních zónnách je.

    Samozřejmě, že je to celé podvod. V podstatě jde o oloupení "hlupáka", který naletí. Protože ti co "měří" něco, co žádný vědec ani s použitím nejmodernější techniky nikdy změřit nedokázal, rovněž draze prodávají své "odrušovače". A protože vědí, co na lidi působí, těžko je odmítnete. Zejména když například řeknete, že Vaše dítě má často rýmu, nebo alergii. Je to úplně jedno. Když si neobjednáte "nefunkční a drahý odrušovač" budete si připadat jako krkavčí matka. A o to jim jde. Jsou ještě výmluvnější, než Svědci Jehovovi.

    Zbytečně vyhodíte tisíce (možná i desetitisíce) korun, za které byste svým dětem, nebo sobě, mohla zaplatit třeba ozdravný pobyt v přírodě, o jehož léčivých přínosech nikdo nepochybuje. Nenechte se napálit podvodnými podnikateli !!!

     
  • Autor: pablos
    Status: nováček

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 09.04.2009 23:37
     

    Jo jo zkušenost máme a nikterak pozitivní!Včera u nás byla pani od firmy ADAM u které jsme si objednaly bezplatné měření geopatogeních zon.Přijela popovídala změřila a výsledek měření touto osobou"senzibilkou"nás přinejmenším hodně zneklidnil protože podle ní jsme po celém baráku protkaný zony se silou na stupnici od 6až 7,5 a nenašly jsme nikde prostor pro umístnění postele.Prý to ještě neviděla.Ovšem zato ihned nabídla řešení a vytáhla antirezonanční podložku a harmonizer CHEOPS a samozřejmě kupní smlouvu,kterou jsme měly hned podepsat!Celková častka necelých 17tis. za balíček s obsahem CHEOPS a 2+1podložka jen v rámci této akce zdarma.No naštěstí má zmanipulovaná a ustrašená maminka nakonec nepodepsala!A já zapátral a našel výrobce této konkrétní podložky kterou nám nabízela za 4870,- za částku více jak 4tis levnější a tu dřevěnou krabičku s neprůhledným sklem a nápisem CHEOPS snad ani komentovat nebudu..Takže lidi POZOR není to vůbec žádný podvod,ale jednostraně výhodný bussines pro firmu která bezplatně měří a prodejce,který má jistě obrovskou provizi z uzavření obchodu a lze tudíš dost pochybovat o věrohodnosti toho měření o které vlastně a výhradně šlo!!..

     
  • Autor: pablos
    Status: nováček

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 09.04.2009 23:42
     

    Jo jo zkušenost máme a nikterak pozitivní!Včera u nás byla pani od firmy ADAM u které jsme si objednaly bezplatné měření geopatogeních zon.Přijela popovídala změřila a výsledek měření touto osobou"senzibilkou"nás přinejmenším hodně zneklidnil protože podle ní jsme po celém baráku protkaný zony se silou na stupnici od 6až 7,5 a nenašly jsme nikde prostor pro umístnění postele.Prý to ještě neviděla.Ovšem zato ihned nabídla řešení a vytáhla antirezonanční podložku a harmonizer CHEOPS a samozřejmě kupní smlouvu,kterou jsme měly hned podepsat!Celková častka necelých 17tis. za balíček s obsahem CHEOPS a 2+1podložka jen v rámci této akce zdarma.No naštěstí má zmanipulovaná a ustrašená maminka nakonec nepodepsala!A já zapátral a našel výrobce této konkrétní podložky kterou nám nabízela za 4870,- za částku více jak 4tis levnější a tu dřevěnou krabičku s neprůhledným sklem a nápisem CHEOPS snad ani komentovat nebudu..Takže lidi POZOR není to vůbec žádný podvod,ale jednostraně výhodný bussines pro firmu která bezplatně měří a prodejce,který má jistě obrovskou provizi z uzavření obchodu a lze tudíš dost pochybovat o věrohodnosti toho měření o které vlastně a výhradně šlo!!..

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Martufa

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 14.04.2009 13:35
     

    Dnes měřila paní od této firmy u nás. Podle měření máme dům prolezlý skrz naskrz a paní nám také nabídla rušičku za 6800,-

    Vy jste ei tuto rušičku také koupil? Nebyl jste s ní spokojen?

    Paní nám ji předvedla a po deseti minutách provedla měření s téměř výborným výsledkem.

    Zajímala by mne vaše zkušenost, abych zbytečeně nevyhodila tolik peněz. Za Vaši odpověď předem děkuji Martina

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    Pavlína Raszková

    Re: Geopatogenní zóny

    Datum: 27.04.2009 18:49
     
    Dobrý den,hodně mě zaujal Váš článek o GPZ. Taky u nás byli zdarma měřit zóny a nabízeli nám podložky ADAM,jelikož mám zdravotní problémy a nemám spoustu peněz taky bych ráda vyřešila problém se zónami,moc bych Vás prosila o radu jaké odrušovače jste dali pod postel svým dětem a zda to funguje.Moc Vás prosím o radu,už opravdu nevím na koho se obrátit.
    S pozdravem
    Raszková P. ''.phorum_html_encode('pavlinaraszkova@seznam.cz').''
     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Dům a vše okolo (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.