![]() |
pátek 9. června, 03:46 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: fuchsie
... pěkné, ale myslela jsem si, že jsem Ti poslala hezčí sortu.
Dvě ještě nekvetou.
Myslela jsem,že jenom já vyhazuju.Mě třeba uvadne jedna větev,tak ji dám pryč,chvíli je to dobrý a pak stejně odejde celá rostlina.
bosk, letos je to pro fuchsie špatné
Je to skutečně špatné. Nejdřív musely až dlouho ven a vůbec nějak, aspoň u mě, nemůžou nabrat růstovou energii. Ještě jsem je ani pořádně nezalívala, málo pijou.A mám záměny. I od paní Mouritzové. Asi u dvou.
Taky jsem měla jednu záměnu,na poslední fotce je moje letitá fuchsie,vloni byla otřesná,úplný chudák ani nerostla a málo kvetla.Chtěla jsem ji vyhodit,ale letos se pochlapila,asi se jí nechtělo na kompost
první kandidát na kompost
Takových velkých je škoda
To krvácí srdce. Vždycky čekám, když se jdu na ty větší podívat, že něco podobného najdu.
Tady měly být obě v jednom truhlíku stejné. Tu na dvojce jsem, myslím, neobjednávala. Ale nevadí. Líbí se mi. Jen se v jednom truhlíku tlučou ale jsem ráda, že kvetou.
Bosk, ta se ti krásně vzpamatovala.
Regi, máš je pěkné
Tyto jsou zatím OK, jsme zvědavá, jak to bude dál. Elišce apokalipsa pokračuje, nikdo neví proč....
Bosk, Regino, Kordulo, nádhera. Včera jsem už také jednu velkou vyhodila, přelitá nebyla.
Mám docela obavy, aby se sem něco nezaneslo. Už tak jsou fuchsie hodně choulostivé. Vozí se jich sem spousty.
......Rez měly v dodávce z Mělníka, potom nějaká mrcha co žrala listy, znovu slivuška a rez a to hadrovatění listů.
......Hortentie mají slivišku, to jsem za 35 let neviděla a ještě tu hortenziovou puklici
, leze to sem jak ty migranti 
......Jarmila H. stříká preventivně všechno, proti všemu
Kordulko, popis na fuchsie sedí. Prošly pomalu vším. Ale to už znám. Jen to hadrovatění nevím. Postříkala jsem je taky vším a na všechno. Zatím drží. Byla by to škoda. Tak variabilních kytek je málo.