![]() |
úterý 21. března, 05:02 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Kávovar a vše kolem něj
Vejde se. Nemusela jsem nic přelévat. A opravdu i dobře dělá pěnu. Věra
Nešlehne, neboj.
Mně turek nechutná, ale vím, že degustátoři kávy degustují právě turka 
No mě spíš šlehne, když začneš přirovnávat instantní kafe klasickému epresu! To je, jako šu***ání přes mokrý hadr
Je možné, že ti to mixerek neutáhne. Nespěchej, jen pomaličku posouvej vrtulku vzůru a několikrát opakuj. Kupovala jsem tento laciný Jaje a zkoušela jsem ho doma a šlo to. Ono je totiž třeba dát i alkalický baterky, protože obyčejné nebo nabíjecí nemají sílu. No a když neuspěješ, poohlédni se po "lepším" třeba na netu a i v Aukru mívají. Sice drahé, do El. sítě, ale silné, protože nejsou omezovány sílou baterií
A mléčnou pěnu uděláš v obyčejném plastovém ručním šlehači na výrobu mléčné pěny za cca 70,-Kč
Drahuško, díky.
Já jsem na to moc rychlá a spěchám. Příště zkusím tedy pomalu. Z malého množství mléka se pěna udělá parádní, ale z většího mám problém. No, když se nebude dařit a budu potřebovat pěny více, tak ji hold udělám na několikrát.
A až někde natrefím na udělátko z tvého odkazu, tak si ho koupím. 
Naht..já to viděla u nás v krámě, kouknu se zda ho maj a koupím jo? No nebo ti ho za mírný poplatek zatím půjčím, mám ho doma..
To mi ho radši kup.
To zapůjčení jsem myslela, až kdyby ho už neměli..
Jen aby!

Hele, Lada je obchodnice, co? Prej za mírný poplatek cha cha cha a nakonec tě bude stát víc, než novej

Drahu PSSST..taky jí ten novej naúčtuju za sto pade..

Lado, dobrej obchod, to se cení

No jo, ale já nikde nepsala, "...pak ti ho zaplatím".
Aspoň vidíte jaká je to matka, i vlastní dceru by obrala.