čtvrtek 9. září, 13:37 Svátek má Daniela
Není fotka
Vyhledávání

Chat
Online: nikdo

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Balkonové květiny
hodnocení: 4.30
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Balkonové květiny
Založte si eDeníček! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Fotogalerie 1954

Autor: 1954
(Krásová Jitka)
- expert
Datum: 16.01.2009 20:58

Zakládám Jitce blog a přesunu sem fotky z galerie, které nějak nevím kam s nima..

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil LadaB (17.01.2009 21:23)

Galerie: Klikněte pro zobrazení
p8261146.jpg

Komentáře a názory

Stránky: 12 | další
    Aktuální stránka: 1 z 2
  • moučníky

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 22:19

p7171058.jpg

• záliby a volný čas

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 22:05

košíček  pro andulku.jpg

• Re: záliby a volný čas

Autor: Keria - expert
    Datum: 16.01.2009 23:15

Mila Jitko, nic v zlom..ale nejak mi unika podstata tvojej snahy predvadzat (aspon dufam) vlastnu "tvorbu" na W....
    Ano, stretavame sa tu, aby sme sa tu spolu bavili o kazdodenom zivote- radostiach i strastiach, vymienali si svoje skusenosti...ukazali co nas tesi, co bavi...Ale vsetko toto v urcitych medziach - tak aby to prinasalo radost nielen nam, ale pokial sa da radost a osoh aj ostatnym..Ale to co robis mmt. ty, tomu vlastne chyba zmysluplnost.... -
    Preto by som ti navrhla, aby si sa trochu zamyslela nad tym, aky vyznam ma to tvoje vkladanie kvanta fotiek - dokonca uplne s tym istym nametom do galerie....Co si myslis, ze tym dosiahnes?....
    Ved tunajsia galeria nie je len taky obycajny fotoalbum s desiatkami, stovkami len "nejakych" fotiek... Tunajsia galeria ma caro prave v tom, ze sa k jednotlivym fotogrfiam diskutuje, rozobera sa tema, prevedenie fotografie... pridava k tomu milion roznych vtipnych , ale aj vaznych komentarov..
    Zial v tvojom pripade to neprichadza v uvahu - nedavas tomu sancu...a vlastne tym ani sama sebe, aby si sa stala plnohodnotnym clenom tunajsej komunity..
    -------------
    Ja viem , ze kazdy tu ma pravo prezentovat sa ako sam uzna za vhodne..ja to zvycajne respektujem...aj v tvojom pripade....Bud si ista, ze to nepisem v zlom - ber to len ako radu, lebo inak ten cas co tu travis, je vlastne zabity cas - pre teba..

• Re: moučníky

Autor: Anavi - expert
    Datum: 16.01.2009 23:26

Keri, nemůžu, než na sto procent souhlasit s tvými slovy! I když je spousta fotek, které mě od Jitky zaujaly, tak při tom množství nemám sílu se k nim jednotlivě vyjadřovat. Většinou sem každý dá najednou maximálně pět fotek, ale to je myslím spíš nadstandard,spíš se jich dává méně, a to je pak opravdu zábava a člověk se rád podívá, co je nového v galerii. Tohle je pro mě příliš únavné. Aje to škoda, Jitko.

• záliby a volný čas

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 22:02

k narozeninám.jpg

• záliby a volný čas

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 21:59

narozeninový košíček.jpg

• balkonové květiny

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 21:49

p7191093.jpg

• balkonové květiny

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 20:55

p7191059.jpg

• balkonové květiny

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 20:41

p6260839.jpg

• balkonové květiny

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 20:51

p7161050.jpg

• balkonové květiny

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 20:47

p7191090.jpg

• balkonové květiny

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 20:35

p6260824.jpg

• balkonové květiny

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 16.01.2009 20:30

p8261156.jpg

• co se jinam nehodí

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 09.01.2009 17:48

p1200232.jpg

• co se jinam nehodí

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 09.01.2009 17:35

p1200231.jpg

• co se jinam nehodí

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 09.01.2009 17:23

p2240285.jpg

• zahrada a květena

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 11.01.2009 18:14

p8261151.jpg

• Re: zahrada a květena

Autor: Libi - expert
    Datum: 11.01.2009 18:23

Jitko, ale tuhle fotku tady už máš winking smiley

• Re: co se jinam nehodí

Autor: zuziberka - expert
    Datum: 11.01.2009 22:22

Co má být na této fotce tak zvláštního, auta pod kopcem, mě to nic neříká confused smiley thumbs up

[www.zuzibercinystranky.wbs.cz] [www.gesneriads.wbs.cz]

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 17.01.2009 14:02

Avany snažila jsem se přijít na to kolik fotek jsem kdo a v jaké kvalitě dává troufám si říct že jsem za tu chvíli co jsem chodím zhlédla a ohodnotila více fotek v galerii než některá z vás jinak si nedovedu vysvětlit že stále řešite mmožství mých fotek nevím na které straně to je ale vřele doporučuji se na to podívat je tam Plzen na 9 fotkách v jeden den a zůstala v galerii a nikdo ji nepřesouvá tak jako mě se stále handrkuje s fotkami já myslela že tu platí stejná pravidla pro všechny ale jak se tu stále více zabydluji stále více mi dáváte na jevo že je to tu jen pro vybrané a neměří se tu stejným metrem všem jimak by se nemohlo stát že někdo může mít v galerii 9podobných fotek a nikdo se natom nepozastaví a u někoho vám vadí v galerii v jedné složce 6fotek to se hned přesouvájí vysvětlete mi to prosím diky za pochopení jitka

Autor: Janina44 - expert
    Datum: 17.01.2009 14:13

JITKO, PROSÍM TĚ, PŘEMÝŠLEJ. KDYŽ MÁ NĚKDO V GALERII VÍC FOTEK V JEDEN DEN, JE TO NAPROSTÁ VYJÍMKA. DO GALERIE DÁVÁME FOTKY, KDYŽ VYFOTÍME NĚCO ZVLÁŠTNÍHO, KDYŽ SE NÁM POVEDE OPRAVDU KRÁSNÁ FOTKA, KDYŽ NÁM VYKVETE NĚCO OPRAVDU VZÁCNÉHO (NEBO TO ZA VZÁCNÉ POVAŽUJEME winking smiley ). OSTATNÍ FOTKY DÁVÁME DO PŘÍSLUŠNÝCH DISKUSÍ, KAM SE PODÍVÁ, KOHO TO KTERÉ TÉMA ZAJÍMÁ. PROTO MÁME TAKY PŘEHLED O NOVINKÁCH V GALERII A PAK SE NE NĚ DÍVÁME. ALE KDYŽ DÁŠ DO GALERIÍ 90 FOTEK ZA SEBOU, UKAZUJÍ SE NA HLAVNÍ STRÁNCE V NOVINKÁCH A NIKDO NEMÁ ŠANCI(A ASI ANI NÁLADU) JE PROHLÍŽET. JÁ NAPŘÍKLAD MILUJU AFRICKÉ FIALKY A KAŽDÝ DEN MI JICH NĚKOLIK VYKVETE. VYFOTÍM JE A DÁM DO DISKUSE O AFRICKÝCH FIALKÁCH, KDE SI JE PROHLÍDNE KAŽDÝ, KOHO ZAJÍMAJÍ. DO GALERIE DÁM TŘEBA JEDNU ZA MĚSÍC - TU, ZE KTERÉ MÁM OBVZLÁŠŤ VELKOU RADOST A CHCI, ABY JI VIDĚLI VŠICHNI. TAK... SNAD JSEM TO VYSVĚTLILA DOBŘE. NIKDO TĚ NECHCE ODSUD VYŠTÍPAT, ALE ZKUS SE DO KOMUNITY WEEKU ZAČLENIT I V DISKUSÍCH smiling smiley

[www.fialka.websnadno.cz]
    [www.gesneriads.wbs.cz]

Datum: 17.01.2009 14:16

Janino, myslím, žes to napsala naprosto srozumitelně, věcně, jasně a logicky.

Ano, Jitko, NEBUDE nikomu snad vadit, když dáš třicet fotek do diskuzí, které rozčleníš podle témat. Nebude nikomu vadit, když dáš do Galerie třeba pět fotek najednou - opět RŮZNÝCH, ne samou Roudnici například, jednou kostelík zleva, podruhé zprava. Ráda se podívám na fotku jakéhokoli města, zajímavé stavby atd., ale že bych musela vidět dvacet fotek z rodiště někoho ze zdejších holek, takovou potřebu asi nemám. Ale zase - když se tady založí téma České Budějovice a Budějáci si tam budou dávat fotky, proč ne?winking smiley

• Re: Fofogalerie 1954

Datum: 17.01.2009 14:22

Ještě k té Plzni... ano, může se samozřejmě stát, že to tady někdo nově objeví, dá do Galerie větší množství fotek, ale potom zase třeba měsíc nedá fotku žádnou. Ale u tebe to bylo několik dní po sobě a v množství nepočítaném sad smiley.

Pokud nějaký nováček žádá radu, tak ji dostane a většinou se tím řídí. Komu ovšem není rady, tomu není pomoci sad smiley.

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 17.01.2009 14:40

Milá Keria já nedávám víc fotek do jednotlivých kategorii než vy ostatní smažím se ty fotky ukládat do galerie tak jako vy v každé pod galerii máta také více fotek prolistovala jsem celou galerii ea vřele to doporučuji i tobě jak vidím tak jseš mimo misu a vůbec nevíš kolik fotekek v jednom sektoru a podobných je napříklsd v cestování podívej se kolik fotek v jeden den od jednoho člena tam je a pak se můžeme o něčem spolu bavit toto je diskrimitace diky za pochopení jitka

Datum: 17.01.2009 14:49

MILÁ JITKO!!!! ČTEŠ VŮBEC, CO TI TU VŠECHNY PÍŠEME???? PODÍVEJ SE NA DATA TĚCH FOTEK!!! MY JE TAM NEVKLÁDÁME V JEDEN DEN!!! TOBĚ NEVADÍ, ŽE TY TVOJE FOTKY NIKDO NEPROHLÍŽÍ? OPRAVDU MĚ NEBAVÍ PROHLÍŽET SI NAJEDNOU 30 FOTEK ROUDNICE A OKOLÍ. RÁDA SE PODÍVÁM NA JEDNU, DVĚ. A AŽ POJEDU NA DOVOLENOU DO ROUDNICE, NAJDU SI DISKUSI O ROUDNICI A BUDU SI TAM TVÉ FOTKY PROHLÍŽET CELÝ DEN A JEŠTĚ SE TĚ BUDU PTÁT, KAM SE TAM MÁM PODÍVAT. ALE KDYŽ SI OTEVŘU WEEK, CHCI SE PODÍVAT NA NOVINKY V GALERII A NECHCI TAM VIDĚT 90 PRO MĚ PODOBNÝCH FOTEK eye rolling smiley CHCI TAM VIDĚT PELMEL RŮZNÝCH FOTEK -KYTKY, DĚTI, UMĚLECKÉ POKUSY.... CHÁPEŠ TO?

[www.gesneriads.wbs.cz]

Datum: 17.01.2009 14:53

Jitko, nikdo tě tu nediskriminuje, místo té své vztahovačnosti a ublíženosti by sis měla přečíst, co ti tu kdo píše a trochu se nad tím zamyslet!!!

Autor: beruska007 - expert
    Datum: 17.01.2009 15:00

Jitko, všichni se ti tu snaží poradit, a ty na to vůbec nereaguješ. Pořád jen to svoje a svoje.

Přijdeš mi jak malá rozmazlená holkaeye rolling smiley

[www.jarcinystranky.wbs.cz]

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 17.01.2009 15:09

Janino promin ale moje fota květin jsou každá jina a nejsou ani rozmazaná a stejná jako jsou fota fialek kterých je tam požehnaně od stejného autora a ještě jsou rozmazané někde mají o jeden lístek více a jinde méně a di¨skutuje se tam ty tam tedy taky nemají co dělat a měli by odtamtud zmizet a né moje oceněné profesionálama a co se týče té roudnice doporučuji ti podívat se na Plzën kolik jich tam je a nikomu to nevadí zkrátka mám moc krásných fotek a můžu vám konkurovat a to se vám nelíbí tak se mě snažíte šikanovat a tose mi nelíbí já mám právo si tady rozhodnout sama tak jako vy která fotka má být v galerii a která ne JITKA

Datum: 17.01.2009 15:15

Jitko, já tak nějak nechápu, o co ti jde... Nejdřív jsem si myslela, že o hvězdičky, ale ty už sis přeci vypříspěvkovala. Teď mipadá mi, že chceš jen hádat a provokovat thumbs up

Datum: 17.01.2009 15:15

TEDY JITKO, FAKT NEVÍM, JESTLI NEMÁŠ PROBLÉM S POCHOPENÍM PSANÉHO TEXTU!!!!!! PODÍVEJ SE NA DATA, KDY SE TAM FOTKY VKLÁDALY. JSOU VŠECHNY V JEDEN DEN???? UŽ JSEM TI VYSVĚTLOVALA, PROČ JE NEVHODNÉ DÁVAT TOLIK FOTEK DO GALERIÍ VE STEJNÝ DEN!!!! A O TÉ KVALITĚ TVÝCH FOTEK BY SE JISTĚ DALO DISKUTOVAT, ALE JÁ NEJSEM ODBORNÍK. NĚKTERÉ TVÉ FOTKY SE MI LÍBÍ, JINÉ NE. ALE TOTO JE DISKUSNÍ, NE FOTOGRAFICKÉ FÓRUM. PROSÍM TĚ, PŘEČTI SI JEŠTĚ JEDNPOU, CO JSEM TI NAPSALA A ZKUS TO POCHOPIT.

[www.gesneriads.wbs.cz]

Datum: 17.01.2009 15:18

Jitko, a ještě jedna věc, když ti tu všichni tak strašně ubližují a chtějí tě vyštípat, tak tedy vůbec nechápu, že tolik stojíš o to, aby si tu každý tvé fotky prohlížel

Autor: Nathanaella - expert
    Datum: 17.01.2009 15:21

Jitko, fajn. Ukaž mi, kdo z nás tu vložil během týdne okolo 60-ti fotek do galerie a ještě ke všemu s dost podobným tématem. Pokud přijde nějaký nováček, rády mu - stejně jako tobě - poradíme a poskytneme dobře míněné rady. Tobě už tu psalo tolik holek a vždy v dobrém... Ale ty si pořád meleš svou... bohužel. Ona je pak ta snaha o domluvu a pochopení marná, když se snaží jen jedna strana. thumbs upDle mého jsi zaslepená jen sama sebou. O co ti jde? Chceš tu mít nejvíce fotek v galerii, či snad největší počet příspěvků? Ono to z tvého chování vyplývá, víš. Všichni tu chceme mít pohodu a přátelskou atmosféru. Tak si, prosím, ještě jednou pročti vše, co ti tu bylo razeno a vem si to k srdci. Nikdo tě odsud nchce vyštípat, ale čeho je moc.... thumbs up

Autor: Majka - expert
    Datum: 17.01.2009 15:33

Pro ilustraci, můžeš mi vysvětlit, proč jsi pro každou tuto fotografii udělala extra galerii?

Přičemž o kvalitě té první se dá skutečně pochybovat.

Buď nechápeš, co se ti tu každý snaží vysvětlit, nebo nechceš, což vypadá dost pravděpodobně.

Mám prosbu, můžeš alespoň pro lepší pochopení tvých textů občas použít inerpunkci? Děkuji.

Autor: Stano - expert
    Datum: 17.01.2009 15:56

Taky si myslím, že jsi nemocná sebestředností a neskutečnou vztahovačností. My s tebou ještě nepřestaly jednat v rukavičkách. Chceme po tobě jen jedno jediné - aby ses přizpůsobila pravidlům, které tady fungují. Je to úplně triviální: Nezaplavovat galerii, ale rozmisťovat fotky do kategorií v diskusích, protože do diskusí patří. Nechápeš to nebo nechceš? To, jak se teď chováš, je nesnesitelné a absurdně dětinské. Tohle je server nás všech a ty v sobě nemáš ani kapku pokory a přizpůsobivosti. Takový člověk nemůže být součástí žádné skupiny lidí. Zajímalo by mě, jak s tímhle egocentrismem funguješ v normálním životě.

(Krásová Jitka)
    - expert
    Datum: 17.01.2009 16:05

zdejší galerie když si ji dobře prohlédneš je pod obraz boží je až zarážející jaké nekvalitní a nekonkrétní fotky tam jsou je také značně nepřehledná vám už to přeba ani nepříjde ale kdo jsem příjde nový tak to nechápe n¨měla jsem v poslední době hodně návštěv a tak jsem jim week ukazovala takže toto není jen můj názor shodli jsme se v tom že zdejší galerir v první řadě chybí úroven a až tam bude úroven bude tam i spousta místa pro více fotek od jednoho autora to co ty mi vztýkáš je pod úroven a o konkurenci doporučuji se nad tím zamyslet a hlavně si fotky v galerii jednu podruhé pořádně projít pak teprve mluv o úrovni galarie jak je vidět tak jsi moc fotek v galerii neviděla a nemáš oni vůbec přehled jinak si tvoje ¨jednání neumím vysvětlit bud více sebekritická než začneš hodnotit druhé jitka

Datum: 17.01.2009 16:08

Pro pochopení přidám další fota, pro které jsi založila vlastní galerii. Jestli se ti zdá, že jsou tam některá dvakrát, není to moje chyba. Například fotografii roudnické pošty jsem napočítala 7x!!!! eye popping smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Majka (17.01.2009 17:07)

Datum: 17.01.2009 16:12

JITKO, JÁ JSEM VELMI TOLERANTNÍ ČLOVĚK, ALE PO TVÉM PŘÍSPĚVKU SI MYSLÍM, ŽE SEM ASI NEZAPADNEŠ. PROHLÉDLA SIS NEZAUJATÝMA OČIMA SVÉ FOTKY? A ČETLA JSI VŮBEC, CO TI TU KDO PSAL? A KDO TĚ NUTÍ NA TAK "PODŘADNÉ" FÓRUM TVÉ "ÚŽASNÉ" FOTKY CPÁT??? NIKDO TU NEZAČAL HODNOTIT TVOJE FOTKY, DOKUD JSI TO NEZAČALA DĚLAT TY. TO TY JSI ZAČALA HANĚT FOTOGRAFIE DRUHÝCH thumbs up thumbs up thumbs up

[www.gesneriads.wbs.cz]

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Janina44 (17.01.2009 16:13)

Datum: 17.01.2009 16:14

Ježíši Kriste, Ty to vidíš.

Datum: 17.01.2009 16:23

Podívej se, jakým způsobem vytvořil/a galerii Apendix [www.week.cz]

A to je nováček. Když se tu nevyznáš, tak se nejdřív zorientuj, než začneš plnit. nebo jdi tam, kde to přehledné je a kde tvoje kvanta fotek ocení.

Autor: beruska007 - expert
    Datum: 17.01.2009 16:59

1954 napsal(a):

zdejší galerie když si ji dobře prohlédneš je pod obraz boží je až zarážející jaké nekvalitní a nekonkrétní fotky tam jsou je také značně nepřehledná vám už to přeba ani nepříjde ale kdo jsem příjde nový tak to nechápe n¨měla jsem v poslední době hodně návštěv a tak jsem jim week ukazovala takže toto není jen můj názor shodli jsme se v tom že zdejší galerir v první řadě chybí úroven a až tam bude úroven bude tam i spousta místa pro více fotek od jednoho autora to co ty mi vztýkáš je pod úroven a o konkurenci doporučuji se nad tím zamyslet a hlavně si fotky v galerii jednu podruhé pořádně projít pak teprve mluv o úrovni galarie jak je vidět tak jsi moc fotek v galerii neviděla a nemáš oni vůbec přehled jinak si tvoje ¨jednání neumím vysvětlit bud více sebekritická než začneš hodnotit druhé jitka

Proč to sem nenapíšou ty konkrétní lidi, co se jim líbí a co ne, myslím, že takhle ti můžem věřit a taky nemusíme. thumbs up

[www.jarcinystranky.wbs.cz]

Autor: drahus - expert
    Datum: 17.01.2009 17:12

1954 napsal(a):

Janino promin ale moje fota květin jsou každá jina a nejsou ani rozmazaná a stejná jako jsou fota fialek kterých je tam požehnaně od stejného autora a ještě jsou rozmazané někde mají o jeden lístek více a jinde méně a di¨skutuje se tam ty tam tedy taky nemají co dělat a měli by odtamtud zmizet a né moje oceněné profesionálama a co se týče té roudnice doporučuji ti podívat se na Plzën kolik jich tam je a nikomu to nevadí zkrátka mám moc krásných fotek a můžu vám konkurovat a to se vám nelíbí tak se mě snažíte šikanovat a tose mi nelíbí já mám právo si tady rozhodnout sama tak jako vy která fotka má být v galerii a která ne JITKA

Tak se podívej, chceš k profesionálům? Tak tady jsi špatně. To sis nějak popletla. Na netu, kde se dávají profesionální fotky, by tě děvenko vykmitli již první den a bez pardonu a když ne, dala bys tak jednu fotku za týden! Máš- li tolik výhrad k dění tady, tak proč sem lezeš proboha? Ono dát někam pět, šest fotek nebo devět, jak se s tím stále oháníš, a devadesát fotek, to je setsakra rozdíl! Je hezké, že se ti vlastní práce líbí, ale nevnucuj jí jiným, když vidíš, že to nechtějí.

Prostě nechápu, proč tady jsi, když se ti tu tolik nelíbí? Všichni, co tady psali přede mnou s tebou jednají příliž v rukavičkách. Já to neumím a tak ti to říkám naplno. Buď se přizpůsob a jsi vítaná nebo si dej své nám nicneříkající fotky zarámovat a nekaž nám to tady. Jestli máš potřebu, abys byla středem pozornosti, tak věz, žes toho dosáhla a můžeš putovat dál a kazit server jiným, ale pochybuji, že ti to jinde projde.

Drahuš
    [www.drahusciny.estranky.cz]

Autor: Evca - expert
    Datum: 17.01.2009 17:21

Podepisuju Drahuščin příspěvek thumbs down

Autor: Mona - expert
    Datum: 17.01.2009 17:37

Taky podepisuju a divím se, že si Jitka nenajde fotografické fórum. Já osobně nemám čas ani náladu hodnotit tvých 90 skro stejných fotek. Jo, pár fotek zpočátku jsem ohodnotila, líbily se mi...ale tím, jak jsi to hrnula dál a dál jsi mne totálně odradila od dalšího hodnocení. Takže omlouvám se, ale já už tvé fotky přeskakuju. (což by se ti určitě na fotografickém fóru nestalo). winking smiley

Datum: 17.01.2009 17:43

Ále nic.

Drahuško, moc dobře napsáno. thumbs down

Takhle směšně se lidi kolem mě chovali naposledy někdy kolem šesti, sedmi let věku. Třeba "a já umím stejně nejlíp na světě kreslit" nebo "ty máš ale hnusnej památník, já mám lepčejší". grinning smiley

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Stano (17.01.2009 17:47)

Stránky:  12 | další komentáře>>

Podobné příspěvky
Diskuze: Balkonové dveře   

Tak nás letos čeká výměna starých dveří za nové. Původně tato místnost sloužila jako ložnice, poté ji přítel využíval jako truhlářskou dílnu, teď z ní

Autor: Libi - 13.05.2007 08:23
Rubrika: Dům a vše okolo - Komentářů: 90

Adresář: http://moje-zahradka.webgard..   

Fotografie roslin, deník ze zahrádky. Fotografie z přírody. Uhliště - blízké i daleké okolí, Šumava a tipy na výlet.

Autor: Trenc - 05.09.2008 19:28
Rubrika: Zahrada - Komentářů: 0

Odpověď na příspěvek
Jméno:  povinné
Email:  povinné
Titulek: 
help
Hodnocení příspěvků a sekcí je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Jak se vám líbí příspěvek "Fotogalerie 1954"?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
smiling smiley winking smiley sad smiley angry smiley grinning smiley tongue sticking out smiley thumbs up thumbs down spinning smiley sticking its tongue out eye rolling smiley eye popping smiley smoking smiley nono smiley confused smiley mls smiley stydlin smiley love smiley please smiley drinking smiley coffe smiley flower smiley
Antispam ochrana u neregistrovaných uživatelů - opište čísla z obrázku:
Přidání rozšířených atributů je povoleno pouze registrovaným uživatelům. registrace
Před odesláním příspěvku si přečtete Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz. Co je to komentářový spam?
Pro rychlou a nezávaznou komunikaci slouží chat.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - podpultovka.cz - sbaleno.cz - natriko.cz - aktivni.cz -

RSS vše - RSS vše - Blog - RSS - Balkonové květiny (Blog)

Přidej na Seznam

(c) 2006-9 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.