|
|
středa 19. června, 16:39 Svátek má Leoš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Domov duchodcu
Okolo tohohle chodím každý den a moc se mi líbí:
[domov.duchodcu.cz]
Ahoj Missi, omlouvám se, já tam moc nechodím, tak az ted. Díky moc za tip.
dneska jsem s otcem telefonovala, sám mi to sdelil, ví, ze neco není v porádku a volala jsem jeho Dr., ta rekla, ze musí okamzite k ní, tak mi to slíbil, Tak doufám, ze tam zítra pujde.
Tak u nás už se to, bohužel, vyřešilo. Právě mi volala mamka, že strejda zemřel
.
Přemýšleli(y) jste někdy o tom, jak a kde by jste chtěli(y) prožít stáří? Doma? V nějakém domově důchodců nebo v jiném zařízení?
Ono je to tedy hodně individuální a nikdo nemůžeme vědět, jaký bude náš zdravotní stav, jak na tom budeme se soběstačností, budeme-li mít někoho, kdo se o nás bude 24hodin denně starat atd.
(anina)
teda Moni,to je téma,to ťa chytla neaká depka,radšej sa nad týmto ani nezamýšľajme,ved sa toho možno ani nedožijeme,ale neakú predstavu by som mala....krásny domček a veľkááááááááááá záhrada plná kytek,ja sedím s mužom na lavičke,vedľa sa hrajú pravnúčatá,dcéra nám nesie pobedňajší zákusok.....................
(anina)
Tak se zeptám jinak: vadilo by vám žít v nějakém zařízení pro seniory?
Odpovím sama...mně asi ne. Alespoň si to myslím teď, po té praxi.
(anina)