středa 20. listopadu, 20:48 Svátek má Nikola
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Domácí spotřebiče
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Bydlení a domácnost > Domácí spotřebiče
Diskutujte! Chcete koupit novou pračku, nebo přestavět svůj byteček dle posledních trendů? Inspirujte se u ostatních a nebo naopak poraďte ostatním..
 
 
 
 
Autor: Anavi
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5
Klikni pro filtrování

Domácí pekárna

Datum: 14.02.2008 14:17
 

Za poslední týden mě oslovily tři kamarádky, jestli ji náhodou nemám nebo nevím o někom, kdo ji má a jaké má zkušenosti. Vím, že tady se o ní zmiňovala Kofila, o tom, že by ji vlastnila ještě některá další z vás, nevím.Případně se pochlubte a podělte se o zkušenosti please smiley .

Z mého pohledu - mám obavu, že bych ze začátku byla nadšená, pak by to polevovalo a pak už bych z ní jen otírala prach sad smiley. Ale možná je to jinak.

 

Komentáře a názory

 
    Aktuální stránka: 140 z 140
  • Autor: Radim
    Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 27.06.2013 14:10
     

    Díky za tip, mám to truchu z ruky winking smiley.

     
  • Autor: Reklama

    Re: Domácí pekárna

     
     
  • Autor: skrblice
    Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 27.06.2013 15:44
     

    Radime, já používám úplně ty nejobyčejnější, co se dají koupit v supermarketech, nebo jsou i tady na tomto odkazu:

     

    [www.zbozi.cz]

     

    já mám přesně tu první, nejobyčejnější a slouží už hezkých pár let..... když chci upéct mazanec nebo chleba, tak ošatku vyložím ubrouskem (buď papírovým nebo plátěným), popráším moukou a vložím těsto, které nechám kynout. No a potom jenom vyklopím na plech a peču....

     
  • Autor: skrblice
    Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 27.06.2013 15:47
     

    jsou za pár šupů a fakt mi slouží už hezkých pár let.... mám jich asi 7, používám je i na upečené pečivo, když je nějaká větší rodinná sešlost...

     
  • Autor: Andora
    Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 27.08.2013 17:39
     

    Přes léto se tu nemaká?

     
  • Status: nováček

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 29.03.2017 21:04
     

    Já jsem si nedávno koupila pekárnu tuhle [www.nejlepsi-spotrebice.cz]. Je skvělá.

     
  • Autor: Andora
    Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 08:15
     

    Tak jsem mrkla na odkaz od Skrblice a po těch 4 letech už rozhodně za pár šupů nejsou.

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 08:59
     

    Ano, dost je zdražili. Já jí odložila na půdu. Pořídila jsem si robota a zadělávám v něm. Domácí chleba děláme málokdy a přiznám se, že mi chutná jen první den a ve tvaru bochánku. takže není problém ho zadělat v robotu a vytvarovat na plech.

     
  • Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 12:57
     

    Drahus, u nás skončila stejně. Dědek tomu říká propadliště dějin kuchyňských přístrojů. A to jsem dostala jako vánoční dárek docela drahou. Mělo to i nějaký udělátka na bagetu nebo rohlík. To se nezkusilo ani jednou.

     
  • Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 13:01
     

    Tak já mám asi pátou. První novou, jinak jsem dojížděla staré po kamarádkách a snaše:-). Je fakt, že chleba už moc nepeču, ale na zadělávání těsta, nudlového těsta, na pečení suprové sekané :-)

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 13:35
     

    Také mám pekárnu drahou, dvou nádobovou nebo má i jednu velkou.

    Právě, že jsem dostala bezva robota, tak všechno míchám v něm. Používám ho často. Má i mlýnek na maso, takže nekupuji ani mleté maso a je to chuťově hodně znát... Z robota jde všechno dát do myčky. Najednou mi ta obrovská pekárna začala v kuchyni překážet, tak je v krabici na půdě smiling smiley

     
  • Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 14:25
     

    Jajo, ta sekaná mě nenapadla. To by mohlo přístroj oživit. Jak to děláš?

    jaja99 napsal(a):

    Tak já mám asi pátou. První novou, jinak jsem dojížděla staré po kamarádkách a snaše:-). Je fakt, že chleba už moc nepeču, ale na zadělávání těsta, nudlového těsta, na pečení suprové sekané :-)

     
  • Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 14:36
     

    Mleté maso a jako normálně co tam dáváš, nechám umíchat a pak vyndám metličky a sekanou jako rozhrnu a dám vejce a párek, nahoře ji zase nad náplní uzavřu a peču asi hodinu. Je taková jemná jako bavorská, jak se maso důkladně rozmíchá. Taky z ní nic nevyteče takže je šťavnatější. Vyklopí se a nezůstane připečený pekáček, jen umyju nádobku. Máme ji tak rádi. Navíc se nemusí hlídat a podlévat, taky nepukne:-)

     
  • Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 14:41
     

    Jajo, fakt mě to nikdy nenapadlo. Ale má to logiku, jemně se to vlastně rozkutruje. A i to ostatní má logiku a je to jednoduché. Člověk se furt učí. Vyzkouším a dám vědět. flower smiley

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Domácí pekárna

    Datum: 30.03.2017 19:20
     

    Sekanou jsem také dělávala a byla výborná. mls smiley

     
 
Podobné příspěvky
Diskuze: Pečete domácí chléb? utopenci a nakládaný hermelín Spojená pekařka weekovská
 

Pečete někdo chleba? Zkoušela jsem bílý a docela se mi povedl, ráda bych zkusila třeba nějaký celozrnný. Máte nějaký zaručený recept? Díky všem!

Autor: Anavi - 16.08.2006 12:04
Rubrika: Povídání o vaření - Komentářů: 527

Přišlo mi na mail:  Beanovi utopenciUnikátní technologie výroby této národní pochoutkyIngredience:Materiál: buřty či špekáčky 20 ks, cibule

Autor: Mona - 27.10.2007 18:02
Rubrika: Studená kuchyně - Komentářů: 33

Na žádané recepty probírané zejména v Co dnes vaříte, Pečení je radost, Domácí pakárně a tak podobně.   Srdíčka, prosím, nevpisujte komentáře,

Autor: Hanule - 15.02.2012 17:35
Rubrika: Povídání o vaření - Komentářů: 82
Galerie: SLANÝ CHLEBOVÝ DORT Zapečený plněný lilek Kam 25. prosince na čerstvý ..
  SLANÝ  CHLEBOVÝ DORT
Autor: kajinamac - 01.08.2008 16:10
Rubrika: Vaření - Komentářů: 8
Zapečený plněný lilek
Autor: drahus - 31.10.2014 13:00
Rubrika: Teplá kuchyně - Komentářů: 8
Kam 25. prosince na čerstvý chléb
Autor: Hanule - 25.12.2015 14:38
Rubrika: Povídání o vaření - Komentářů: 11
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Domácí spotřebiče (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.