|
Navigace: Záliby a volný čas
Diskutujte!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Podkategorie:
Status: nováček |
Dobrý den, chtěl bych vám představit web určený pro děti [www.detsky-web.cz] web je nezávadný nenajdete tam žádné závadné hry, ale naleznete zde spoustu pohádek, určitě se podívejte, Děkuji za návštěvu a komentář. (pro adminy:moc se omlouvám, jestli vám to vadí)
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil detskyweb (08.02.2009 12:38)
|
|
Komentáře a názory
|
Dobrý den,
otvírám tuto diskusi , protože vybírám spotřebiče do kuchyně (trouba, sklokeramická deska a digestoř) a ráda bych se dozvěděla něco více,
|
info pro všechny cestovatele, kterým se hodí očkování proti žloutence A a B. VZP teď přispívá 1300,-. Akce platí do konce roku a je nutné zakoupit 3 o
Autor: denda - 13.08.2013 23:23
Rubrika: Afrika
- Komentářů: 0
|
Ahojky všem, co tvoří z keramiky. Já osobně keramiku nedělám, ale občas hledám na netu inspiraci pro ségru. Má kroužek keramiky ve škole pro děti, tak
Autor: gabca - 19.11.2016 19:00
Rubrika: Keramika
- Komentářů: 39
|
|
Ani nevím, co jsem od návštěvy Indie čekala, ale v každém případě mě tato země zaujala i překvapila. Letěla nás tam malá skupinka 8 turistů a jedné pr
Autor: SPIKE - 04.02.2015 01:29
Rubrika: Indie
- Komentářů: 5
|
Dnešní noc strávíme ve vlaku. Jsem dost zvědavá, jakou úroveň má železniční doprava v Thajsku. Na nádraží jsme včas, tak se naše malá skupinka 16 turi
Autor: SPIKE - 25.11.2016 11:09
Rubrika: Thajsko
|
VIETNAM 2017 - Mui Ne
2.pokračování
Mizíme z velkoměsta a přesouváme se mikrobusem do turistického přímořského letoviska Mui Ne. Rusové u
Autor: SPIKE - 07.02.2018 12:05
Rubrika: Vietnam
- Komentářů: 1
|
|

|

|

|
|
Skvělé ubytování pro rodiče s malými dětmi v Krkonoších.
Autor: ferite - 21.05.2008 13:14
Rubrika: Čechy
|
Interiérový desing, vyjímečný cit pro věc, nápaditost, sladěné barvy, doporučuji.
|
Na SBAL.se publikujeme denně nové tipy na akční letenky, levné dovolené a cenově atraktivní eurovíkendy. Inpiraci, kam vyrazit hledejte u nás, na nov
|
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Dětský-web
Odkaz jsem prozatím nerozklikla, odrovnalo mě - s prominutím - už ve zdejším textu, že chcete web "představyt" ... tak to je drsný
. Nad absenci čárek v textu jsem se s velkým přemáháním přenesla...
Každý nechť si píše ve svých příspěvcích, jak chce. Je to JEHO vizitka. Ale pokud se někdo pouští do věcí jako jsou stránky pro veřejnost, a navíc ještě určené pro děti, tak by se měl zamyslet nad pravopisem a nekazit češtinu.
Tolik můj názor.
Moc se omlouvám, za chybu psal jsem to rychle a nevšiml jsem si toho ještě jednou se omlouvám,ale určitě se podívejte na web snad se vám aspoň web bude líbit. Děkuji