![]() |
úterý 21. března, 05:14 Svátek má Radek
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Aktivity a volný čas
Diskutujte!
Máte se svojí ratolestí spíše starosti a nebo radosti?
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.bmprofit.cz
Re: Děti a první lyžování
Nemám sice zkušenosti s touto konkrétní, ale jinak mohu lyžařskou školu či školku vřele doporučit. Mně se velmi osvědčila a vůbec nelituji, vydaných peněz. Hlavní výhoda spočívá v tom, že učitele a jeho rady děti více respektují, než rady rodičů. Druhá výhoda je v tom, že metodiku výcviku a výuky lyžování mají instruktoři přeci jen lépe zmáknutou. Takže pokud nejste jako rodiče sami lyžařští instruktoři, tak na svých dětech můžete víc pokazit než vylepšit. No a neposlední výhoda spočívá v tom že děti byly uklizené v péči instruktorů a já si docela pěkně sám zalyžoval.
Lyžařská škola jedině souhlas děti rady rodičů opravdu moc nechtějí respektovat, tak je lépe přijmou od zkušených učitelů.
No hlavně, když se jim nechce, tak na instruktora si nedovolej "vyskakovat", rodičům se seknou daleko snáz. Takže i já hlasuji pro "profíka", vynaložené finance se vrátí - jednak nepřeberou špatné návyky rodičů a rodiče si ušetří spoustu nervů
Teď na horách jsem na menší sjezdovce viděla od manžela kolegy syna, kterému jsou čtyři roky a valila jsem oči
Sám si nasedl na vlek a domů to šustil jako dábel, sám si nechal označit kartičku přes takový turniket a jezdil takto celé dvě hodiny.
Máme to doma
, je mu teda o rok víc, ale už mu nestačím!