|
|
středa 19. června, 05:49 Svátek má Leoš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Detaily mojí zahrádky
Jeden z mnoha mých záhonů..ono to tak nevypadá ,je to blbě nafocený,ale je to mnohem víc do kopce..naše vesnice je podél potoka na stráni..nad tím záhonem /asi šířka 20m/ je silnice..ta není vidět a pak zas pokračuje stráň nahoru...toto mně udělal na mý přání loni manžel..je to vyvýšený záhon,asi 50cm...musela jsem mu za to upíct bůček
ty všechny kytky jsou vysázený teprve loni na podzim takže i ta silnice je nakloněná směrem k nám a tady jsou v zimě i 2m sněhu,tak je to celý pod sněhem,jak pořád pluhují... a tím ty holomrazy přežily...
Skokanko, máš to tam moc pěkný...

... Lído, vypadá to moc pěkně
Skokanko, opravdu moc pěkné
. Je to čistě suchá zídka nebo ta zadní část je spojovaná betonem?
je to suchá zídka
Skokanko
. To bych mu upekla i husu 
(podle GPS v mobilu 710m n.m.)
Já dala za ten šutr litr slivovice , který jsem dostala darem
, ale když musíš tak musíš :-)
Jáji, slivovici bych darovala s klidným srdcem (já jí totiž nepiju
)
Pětková Helčo, já klidně celý obsah mého baru... bez alkoholu být můžu, bez šutrů nikoliv
( Brno, 250m n.m.)
Kočky, já vás obdivuji, já bych většinu práce doma i na zahradě vyměnila za lenošení třeba u té skleničky
Přidávám jeden detail...Měla by to být podle popisu chameleonka, ale dle prodavačky asi nějaký barvínek, tak nevím...ta ulita ani nevím, z čeho je...našli ( vykopali) jsme ji asi 70 cm hluboko, když jsme kopali jezírko. Ani nevím, jestli je to nějaký zvláštní pařez, nebo nějaký hřib
...ale má to konzistenci jako korek.... 
Marjanko je to moc pěkný a taky se přikláním k barvínku. Chameleonka má kulatější lupínka
[www.plantica.cz]
Já právě už jednu chameleonku mám, a má ty lístky kulatější, tak že jsem uvěřila prodavačce, že je to asi barvínek...ale ať
gůglím jak gůglím, takový barevný jsem nikde nenašla...