sobota 20. dubna, 13:44 Svátek má Marcela
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: Libi
Status:

Co z taveného sýru

Datum: 12.02.2007 19:40
 
Tak jsem dneska vyfasovala v práci jako sponzorský dar asi 15 velkých krabiček taveného sýru a nevím co s ním. Udělám určitě sýrovou pomazánku, ale co by z něho ještě šlo?
 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí12
    Aktuální stránka: 2 z 2
  • Autor: hana
    Status: začátečník

    Re: Co z taveného sýru

    Datum: 24.11.2007 17:24
     

    napíšu recept jak jí dělám já

    100g nivy(nebo rokforu)

    100gmajonézy

    130gkyselé smetany

    2-4 polévkove lžíce mléka

    1 čajová lžíčka worcestrové omáčky

    1/4 čajové lžíčky hořčice

    pepř

    V misce rodrobím nivu,přidámmajonézu,kyselou smetanu,2 lžíce mléka,worcestr,hořčici ,pepř a vše promíchám.Pokud je to hustý přidám mléko.

    Misku přikryju folii a dám asi na 20 min.do chladu

    Tuto zálivku máme rádi k různým druhům syrové zeleniny.Nejvíc nám chutná na

    plátkách cukety nebo

    mls smiley paprikových luskách nakrájených na proužky

     
  • Autor: Reklama

    Re: Co z taveného sýru

     
     
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Co z taveného sýru

    Datum: 20.12.2007 22:11
     

    TĚSTIVINY S KUŘECÍM MASEM V SÝROVÉ POLÉVCE.



    INGRDIENCE: Špagety, kuřecí maso, 2-3 tavené sýry, šlehačka, oregano, pepř, sůl.

    POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kostičky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Přidáme tavené sýry a až se rozpustí vše zalijeme smetanou. Dochutíme oreganem a smícháme s uvařenými těstovinami.

     
  • Autor: Neregistrovaný uživatel:
    noska

    Re: Co z taveného sýru

    Datum: 11.07.2008 10:50
     

    Ahoj, já dělám moc ráda kuřecí plátky na sýru: kuřecí prsa naplocho rozpůlím( asi 8 plátků), osolit, opepřit. Do hrnce se silným dnem olej(3 PL) + krupicový cukr (cca 2 PL) zahřívat, až se cukr rozpustí a začne hnědnout, karamelizovat. Na tomto opékám plátky masa dočervena, obracím a vyndávám na talíř. Když je všechno maso opečené, vrátím všechno do hrnce, zaliji vodou asi do roviny s masem, přidám měkký sýr (krabičku i více) a relativně hodně majoránky (plnou hrst). Nechám vařít až do rozpuštění sýru a zhoustnutí omáčky. Podávám s rýží. Omáčky není mnoho, je na ochucení rýže. Mňam Jiřina

     
Stránky:  12 | <<předchozí komentáře
 
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Povídání o vaření (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.