![]() |
pátek 9. června, 03:29 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co kvete v květnu
U všech nádhera,... Bergerie jsem chtěla dát na obecní, ale nenašla jsem pochopení
Poslední cibuloviny....
Proč? Jsou fakt vděčné a když jich naroste koberec, tak ten efekt je úžasný. Dřív jsem je neměla ráda, ale když jich je hodně pohromadě, je to paráda.
Kiko , vistárii jsem stříhala po kvetení . pokud možno odvetlíky .ona utvoří lusky jako fazole a to je potom práce to zikvidovat .
ovšem letos nevím , kdo to ostříhá .. ???taky nové šlahouny, které lezou až někam . . je tam takový břeh - na ten si netroufnu ..
.
Ahoj holky, prosim o radu. Mam novou okrasnou jablunku, sazenou na podzim. Ma hooodne svetle az zlute listy... Nevite, co s tim? Uz jsem pridavala i horcik i zelezo a zatim nic...
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Moje hrušně mají taky takhle světlé listy, odjakživa, tedy asi 10 let co je mám.
Kupovaly jsme je spolecne s kamaradkou. Ta nejprve take mela takove listy a pak ji zezelenaly, nijak to neresila. Mne naopak vyrazily zelene a pak takhle zezloutly. Kdyz si ctu o teto jabloni na netu, vsude pisou stredne az tmave zeleny list..
Takze nevim, jestli ji neco trapi a chybi, nebo jestli to je normalni. Kazdopadne tak vypada neduzive..
U mě ještě tulipány, začíná rondák a azalky.
Hrušně takovou barvu mají. Mně to nepřijde nějak nepatřičné ani u jabloně, já pak kouknu na ty svoje a vyfotím. Na té první fotce mi přijde žilnatina malinko tmavší, to by nemělo být. Já myslím, že jsi pro ni udělala dost a teď bych čekala. Na umření to není.
Betas, já bych udělala konev lignohumátu - trochu tmavší čaj, prolila okolo ní. problém má.....
Na chatě,taky ještě poslední tulipány.
A ještě obr azalka a kalina.
od zítra- pondělí - v Lidlu ibišek . fíkovník , růže , lilie , tři barvy černooká Zuzana a jiné ---
Rozrazil s karafiátkem, tymián kompaktní a obyč a začíná hvozdík bradatý, toho mám letos lán