pátek 24. května, 21:04 Svátek má Jana
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..

Autor: balanclady
Status: expert

Co jste v mládí nejedla a po čem se dnes utlučete.

Datum: 27.11.2008 22:21

bašta.gif

Tak když mamča koupila syrečky ani jsem s nima nebyla v kuchyni.Nebo měli rádi krevní tučnici-jen to pomyšlení ,že je tam krev se my zvedal žaludek.Sestra zase měla ráda býčí žlázy obalené jako řízky.Nemohla jsem se na ně ani kouknout a ona vždy udělala naschvál to ,že je přinesla mě až pod nos ,abych se ušklíbla nebo i něco jiného.

Dnes miluji syrečky a všechny zrající sýry.Krevní tučnice tak ta vůbec dnes nevadí,když ji mám na talíři. mls smiley 

Býčí žlázy do dneska tedy nemusím.nono smiley

Komentáře a názory

Stránky: 1234567891011 | další
    Aktuální stránka: 1 z 11
  • Autor: drahus
    www.drahusciny...

Re: Co jste v mládí nejedla a po čem se dnes utlučete.

Datum: 27.11.2008 22:35

Když jsem byla jako holka, prodávaly se u nás jen červené, čiré a žluté limonády. (Černé (kofola, citrocola, arocola) se začaly vyrábět později, )

přijeli k nám kamarádi z kapitalistické Itálie a přivezli basu CocaColy ani jsem se jí nedotkla, protože byla "divná" a ne jako naše limonáda grinning smiley

To mi vydrželo hodně let, ale teď jí mám docela ráda winking smiley

• Autor: Reklama

• Status: expert

Datum: 27.11.2008 22:38

Já nejedla bramborový knedlíky a teď je milujumls smiley .

• Autor: suee

Datum: 28.11.2008 08:36

Dusenou mrkev a spenat.....a ted oboji miluju, spenat muzu samotnej rovnou z hnce mls smiley nejlepe domaci listovej thumbs down

• Autor: Anavi

Datum: 28.11.2008 10:29

Do cca 18 let jsem nejedla hranolky. Fakt nikdy. No a dneska??? Můžu se utlouct grinning smiley grinning smiley grinning smiley

Nikdy jsem taky nejedla brambůrky, různé smažené lupínky, arašídy a podobné věci. A to mi teda zůstalo.

• Autor: Amee

Datum: 28.11.2008 20:18

Jsem tu včera psala příspěvek a ten tu není eye rolling smiley. Psala jsem, že co jsem nejedla jako malá, nejím dodneška,

a.ne.bo jím skoro všechno a na nic si teď vysloveně nemůžu vzpomenout grinning smiley

• Status: expert

Datum: 28.11.2008 21:21

tak toho je dosť,ale asi hlavne preto,že ked som bola malá,bolo toho všetkého neako menej a najesť sa do sýtosti mandariniek a banánov,či dobrej čokolády bol problémgrinning smiley grinning smiley grinning smiley v daka Pánu bohu za to ,že dnes to môžmeme

• Autor: balanclady

Datum: 28.11.2008 22:40

pod poklièkou.gif

Vzpomínám ,že jsem vůbec nejedla ryby. Dnes se už dostanu ke pstruhovi a k tuňákovi. A ty mořské příšery tak ty miluji.Strašně mi vadilo ,že zapáchaly buď rybinou nebo bahnem.

• Autor: gabca
    www.kesined.web..

Datum: 29.11.2008 11:04

Já když byla malá, nejedla jsem toho docela dost......špenát, rajskou, dušenou mrkev, segedín, hrachovou kaši, čočku a dneska?

Dneska sním úplně všechno.mls smiley Kdyby to četl můj mužskej, určitě by nezapomněl podotknout, že je to vidět.winking smiley

Ale když nad tím tak přemýšlím, asi to bude tou školní stravou. Kolikrát ten jejich špenát připomíná spíše slepičí lejno. A segedín jen vzdáleně segedín připomíná. To vás pak u srdce zahřeje, když vám doma řeknou : " Víš mami, já jsem to dneska nesnědl, ty to děláš 100x lepší ! "

Ale je velikej rozdíl vařit pro 4 nebo pro 300 lidí, to uznávám.drinking smiley

• Autor: Anavi

Datum: 29.11.2008 11:11

špenát,hrachovou kaši a rýžový nákyp mám skutečně ze školní jídelny tak zhnusené, že to nejím dodneška sad smiley

• Autor: drnda

Datum: 29.11.2008 16:27

Ryby a dneska se můžu utlouct!! ale bytostně nenávidím celer, fuj, ten bych nesnědla ani kdybych měla zemřít hlady!!

• Autor: Mona

Datum: 09.01.2009 18:11

Hrachová kaše v jídelnách končila vždy nedotčena v okénku. Dnes ji mám fakt ráda!!

Buchtičky se šodó nejím dodnes. Ale rýžový nákyp si občas ráda dám. Jo a zemlbába...tu jsem taky vracela (do okýnka, jo grinning smiley)...dnes ji ráda dělám i jím.

Játra...ty dělala máma docela často a tenkrát mě nijak nenadchly...dnes je dělám často...většinou tedy dušená.

Jako dítě jsem nechtěla smetanu...představovala jsem si, že je to kyselé mléko. Pak mi ji táta jednou podsunul místo mléka a já se mohla umlaskat. grinning smiley

• Autor: hespa

Datum: 09.01.2009 23:48

Jako dítě mě maminka krmila jen dušenou mrkví. Ne že by mně tím mučila, já nic jinýho nežrala.grinning smiley 

Teď sním všechnomls smiley , ovšem nejraději, když mi to někdo uvaří.winking smiley

• Autor: balanclady

Datum: 10.01.2009 19:20

Sednout si ke stolu a ještě k hotovému ,tak to taky beru. A když si vzpomínám,tak já neměla ráda sněhové pečivo.O vánocích ho ráda dělala teta a já měla vždy žaludek na startu. Dnes už ho jím asi jsem začala před 5 roky.

• Autor: Lotynka

Datum: 10.01.2009 20:14

Absolutně jsem nesnášela mlíkovku a nejím jí doteď. Nutili nám jí ve školce. A jako malá jsem si řekla o krupicovou kaši, po který jsem se pozvracela, protože jsem toho snedla vagón.Ve škole v přírodě, když nám jí udělali jsem vždy byla raději o suchym rohlíku. Jednou rohlíky nebyly a tak nám dali kynutej knedlík grinning smiley . Nesnášela jsem koprovku. Říkala jsem tomu plesnivá omáčka s muříma nohama. Teď jí miluju.

Podobné příspěvky
Diskuze: Balkon-moje jediná zahrada... Mléčná dieta Rajko Dolečka n.. Rekonstrukce kuchyně

Vím,že nejsem sama,kdo má jen balkon na uskutečnění své "zelené oázy"...někteří jsou na tom ještě hůř,a mají jen parapety...ale jaké balkony! a jaké p

Autor: BEATRIX - 01.07.2007 20:50
Rubrika: Balkonové květiny - Komentářů: 43

Mléčná dieta - neboli redukční dieta Rajka Dolečka 7 AŽ 8 KG 01.06.2008   Jídla jsou po 3 hodinách - takže v 7.00, 10.00, 13.00, 16.00, 19.00

Autor: irisiris - 16.05.2010 18:36
Rubrika: Dělená strava - Komentářů: 3375

Ahoj, chceme si s manelem konečně zrekonstruovat naši starou kuchyni. Bydlíme v paneláku a já hledám na netu nějaké uitečné rady a tipy. Viděla jsem n

Autor: plesalka - 10.03.2012 09:48
Rubrika: Bydlení a domácnost - Komentářů: 1
Galerie: Jak vychází slunce na D1   
  Jak vychází slunce  na D1
Autor: Soutěž - 06.03.2009 21:36
Rubrika: Cesta - Komentářů: 38

Adresář: http://www.ikuchyne.com   

Sháníte výrobce Vaší nové kuchyňské linky? Pak navštivte stránky výrobce kuchyní s působností v Severních Čechách, Praze a okolí.

Autor: belica - 24.09.2007 14:40
Rubrika: Kuchyně - Komentářů: 0

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra

adoptivní dcera WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

Doporučujeme: Smudla.cz - Of.cz vytvoř si vlastní tričko a dárky - natriko.cz -

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Povídání o vaření (Diskuze)

Přidej na Seznam

(c) 2006-12 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

ikonka pro vás
week.cz
Tento server používá software Phorum.