|
|
pátek 24. května, 12:00 Svátek má Jana
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Co je to za kytku?
První je lilie, druhá nevím, je to nějaký chaos - více věcí pohromadě a květ není pořádně vidět, chtělo by to z větší blízkosti, potom hrachor a škumpa.
Druhá je Mochna husí - Potentilla anserina
Zajímaly by mě ty žlutý květy, co to je..Mochna to neni, květ je jinej, zkusila jsem to ještě zvětšit..jinak díky všem
www.kesined.web..
Není to nějaký druh rozchodníku? Taky mi zrovna kvete.
ještě jedno zvětšení
koukala jsem a asi to opravdu bude rozchodník šestiřadý..
Taky myslím, že je to nějaký rozchodník. A mochně patří ty listy mezi rozchodníkem. Asi ji tam máš nechtěně. Věra
Pardon
, je to rozchodník - sedum. Prve jsem to identifikovala podle listů a blbě. 
Dík moc, tu mochnu vypleju, aby bylo jasno
Je to Sedum rupestre, nikoliv Sedum sexangulare - šestiřadý. Sexangulare je přesdlý, pouze do 0,5cm vysoký.
Aha, tak to opravdu neni do půl cenťáku vysoký, ale vyšší, dík
kdo poradí co je tohle za pokojovku? Nějak mi chřadne
vypěstovala jsem jí z donesené větvičky od dcerky
vypadá to stejně jako to,co mám doma.Je to nějaký druh fikusu,plodí mi stejně a nedaří se mu u mě taky podobně.Já mám ale na listech hnedé fleky.
los....já mám na listech zespoda svilušky a oni potvůrky vysávají list, ale už jsem to stříkala, tak to snad zachráním