středa 24. dubna, 00:11 Svátek má Jiří
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Konzervace
Aktuální kategorie: help   Vše > Záliby a volný čas > Vaření > Konzervace
Diskutujte! Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
 
 
 
 
Autor: Anavi
Status: expert
Výsledné hodnocení: 5

Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

Datum: 09.11.2007 23:17
 

Co všechno obvykle mrazíte?

Tuším, že asi maso, ovoce, zeleninu, prostě takovou klasiku, ale zajímají mě také hotová jídla. Co omáčky, polévky a tak?

 

Komentáře a názory

 
    Stránky: předchozí12345678910
    Aktuální stránka: 10 z 10
  • Autor: Anavi
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 17.05.2015 10:19
     

    Mela jsem nalozene v koreni a oleji maso na grilovani a vse jsme nesnedli. Myslite,ze to i v tom oleji muzu dat do mrazaku? confused smiley ne,ze bychom to nesnedli dnes,ale radsi bych dnes zeleninu. Nejsem moc "masarka' winking smiley grinning smiley

     
  • Autor: Reklama

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

     
     
  • Autor: lostris
    Status:

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 17.05.2015 10:29
     

    Když pominu fakt, že u nás by maso rozhodně zbýt nemohlo nono smiley eye rolling smiley , tak si myslím, že to můžeš v klidu zamrazit

     
  • Autor: bosk
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 17.05.2015 11:23
     

    Taky si myslím,že to můžeš zamrazit(taky jsem to párkrát udělala.

     
  • Autor: drahus
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 06:08
     

    Také mrazím. Proč ne?

    Naučila jsem se dávat do mrazáku i mouku na nějakou dobu, abych zamezila možným potravinovým molům se množit

     
  • Autor: SPIKE
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 07:02
     



    cancourek napsal(a):

    Taky natě dávám do pytlíku thumbs down jednou jsem od mámy dostala petrželku v krabičce od ramy, no to byla hrůza. Vůbec z toho nešlo kousek odseknout, jedině to hodit do polívky celý grinning smiley grinning smiley grinning smiley

    To se nesmí do té krabičky nalít voda. grinning smiley 

    Když se petrželka naseká a dá do sáčku nebo krabičky, je do polévky jako čerstvá a neochladí ten vývar kusem ledu.

     
  • Autor: bosk
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 08:57
     

    My si děláme směs natí (kousek libečku,petrželovou a celerovou nat´),dáme do formy na led a trochu zastříkneme vodou.Až to zmrzne,vyklepneme a dáme do pytlíku,pak podle potřeby beru.

     
  • Autor: Pinka
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 09:15
     

    Mrazím si chilli papričky, taky ve formě. Jednou se mi do usušených dali moli, tak jsem jim to zatrhla winking smiley

     
  • Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 09:48
     

    Já sušené houby, tam se někdy moli vyřádí a tam je to fakt škoda. Hub bývá pomálu.Aspoň tady.

     
  • Autor: bosk
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 09:56
     

    Já mrazím i vyloupané ořechy.

     
  • Autor: HanaK
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 10:00
     

    mám zkušenost, že natě v pytlíku zmrzlé trošku promačkám a jsou hned na drobnější kousky,

     
  • Autor: SPIKE
    Status: expert

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 10:32
     

    Chilli krájené na drobné kousky nakládám do oleje.

     

    Taky někdy schovávám do mrazáku sušené houby a jiné věci, abych je ochránila před moly.

     
  • Autor: lanimka
    Status:

    Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

    Datum: 20.06.2017 10:58
     

    Houby taky mrazím, ale předtím je 15 min. povařím a nechám oschnout (na radu zkušené houbařky). Pak nejsou tak tmavé, když se dál použijou třeba na omajdu.

     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Konzervace (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.