|
|
čtvrtek 20. června, 00:58 Svátek má Květa
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 710m n.m.)
Re: Clematis - pochlubte se !
Kajo mě se to líbí, sluší jim to.
Krása, Alenko, taky nejsi žádný troškař
Mně zatím dělají radost tyhle dva, Hagley vedu do šeříku a ten modrý nevím, neměl jméno
tři prověřené - dlouho kvetoucí ,středně rané -- Ernest Markham , Cholmodeley, Warszavska Niké
Téda - samý květ
(výška 360 m.n.m.)
Nabo, já bych ten fialový odhadla na Polisch Spirit. Možná, že se mýlím.
www.kesined.web..
Teda holky, to je nádhery!
Ten Cholmoledey je taky moc pěkněj, ale stejně ten, co jsem viděla měl tmavší prostředek. ( nebo jak se tomu nadává
)
Kdyby mi to nebylo blbý, tak si ho snad vyfotím. Vy byste mi ho určitě určily.
Je možný clematis přesadit? Mám ho dva roky a ještě není moc rozrostlý.
(výška 360 m.n.m.)
Maco, samozřejmě je to možné, lepší je počkat až tak na konec srpna nebo na září, aby ses nepřipravila o květy. Když ho vyrýpneš s celým kořenovým balem, ani nebude vědět, že byl přesazován. Neškodilo by sestřihnout ho asi na 50 cm.
Tak Gabi foť a vyzkoušíš nás.

(výška 360 m.n.m.)
Romanko, ta Solidarnost je opravdu krásná, ta se Polákům povedla. Myslím, že tato červená je nejvíce blíží ideální červené barvě. Ostatní jsou spíš do fialova či takové jahodové.
Téda tady je krásy, no Alenko to zírám ty jsi klematisová královna jako Kája růžová

Moc jich nemám, tady jeden tříletý, je u historické růže Fantin Latour, loni jim to slušelo, letos růže nekvete. Další je Dzieci Warszawy [www.clematisy.pl] zatím jen jeden květ.
www.chlupatarad..
Kájo, to není možný, že to máš tak krásně narostlý!! Nepřesazuj to...nech to jak to je, jen dej mezi něco, jak psala Alenka....bílou by se to narošilo, a šlo by to. Ale tak narostlý křoviska já nikdy mít nebudu!
Solidarnost je opravdu červená, já jí loni kvůli tomu v Parkonu na klemátisových dnech kupovala, že byla červená a nezklamala mě!! to jsem ráda, hezky roste a ještě má plno poupátek
No a vedle teda mám taky w.niku....tak se to bude asi taky trochu tlouct...
už mezi ně nedám nic - jsou těsně spletené a zezadu je v nich ještě chudák Rokoko . tady ne fotce červenou není vidět - je od chodníku ..
www.chlupatarad..
noo, tak to nech tak, vidíš, jak to pěkně ladí!!
(výška 360 m.n.m.)
Evo, ty Warszawské děti jsem ješté nikdy neviděla a je to pěkná fialová. Oni Poláci jsou novou clematisovou velmocí, zastiňují angličany, kteří byli prvními. Clematisová školka byla v Británii už v roce 1830- to jsem četla na googlu.
Pro Gabču dávám Daniela Derondu
První foto z loňska byl novej druhá první letošní květ až nakvete více pofotim je krásně sytej foto skresluje,...