Moje pozitivní zkušenosti s cestováním v Norsku

Autor: eri, Datum: 18.10.2011 10:51

Ahoj všichni, jsem moc rád, že tu mohu být a podělit se o své zážitky s cestováním.

Už jsem projel pár kontinentů a viděl nespočet podivuhodných přírodnách i historických úkazů.

Mé zážitky s cestováním jsou věsměs až překvapivě příjemné. Shodou okolností to byla náhoda, že jsem se s přítelkyní rozhodl zkusit trochu jiný typ dovolené než na jaké jsme byli zvyklí. Vše tkvělo v tom, že jsme dostali kontakt na cestovní agenturu, kterou jsem do té doby neznal, její název byl a je Novasol, pro upřesnění, byla to česká pobočka a jak jsem se posléze dozvěděl má tato agentůra pobočky po celé Evropě.

Naše cestování s Novasolem začalo, nakonec po zralé úvaze jsme si vybrali do té doby pro nás neznámé Norsko, o kterém jsme věděli, že má zajímavou přírodu a pár maličkostí o hlavním městě.

Naše poznání však bylo mnohem hlubší a zásadnější, pronajali jsme si rekreační dům v Severním Norsku, v oblasti Nordland. Příroda nejde popsat slovy, zažili jsme krásné tůry, vřelé přijetí místních obyvatel, prostě faunu a flóru v křišťálové podobě. Vše se perfektně skloubilo a to jak samotná domluva s vřelým personálem v Novasolu, tak i cesta do samotného Norska, na které nás nepotkali skoro žádné potíže.

Zážitků je opravdu hodně a snad se k nim budu moci vrátit a do detailu je popsat.

Mohu jen doporučit jak pozitivně neuvěřitelné Norsko, tak agenturu Novasol, která nám pomohla s výběrem i organizací. Zajímalo by mne, jestli má někdo zkušenost s cestováním v Norsku či s Novasolem, protože jsem s nimi od té doby parkrát jel a vždy jsem byl spokojen, někdy více, někdy méně, ale tak už to někdy chodí, když samotná cesta na rekreační chatu či chalupu trochu nevyjde.

Zajímavé linky a informace o Norsku najdete na stránkách Novasolu.

Sdělte mi své názory, budu se na ně těšit a snad se dikuze rozvede a já se dozvím více informací o severských zemích či zajímavých tipech na výlet nebo dovolenou.

Erik


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.04.2024 05:38
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/moje-pozitivni-zkusenosti-s-cestovanim-v-norsku/read.php?2,657049