|
|
Diskutujte!
co právě dávají v TV - pořady, seriály a jiné
| |
Podobný hlášky se objevujou na chatu často. Ve většině případů neblbne počítač, ale my uživatelé. Počítač a programy v něm nainstalovaný mi připomíná
|
Nedávno jsem přemýšlela o tom, že člověk udělá v životě nějakou věc, která se mu po letech zdá jako naprosto šílená a už by ji víckrát nezopakoval. Vz
|
Zdravím Vás! Přečetl jsem si, že mohu e-mailovou adresu skrýt jako neveřejnou, ale jako počítačový blb nevím, jak. Prosím, poraďte. Díky. Jirka
|
| |
Když jsem byl mladej, bylo v módě slůvko „vole“. Oslovovali jsme se „ty vole“, zvolání téhož bylo projevem úžasu, nadšení….. Byli mezi námi tací, kteř
|
Co říct? Nejsem mistr pera, raději fotím.
Navštívila jsem tuto krásnou zem jen krátce, ale hluboce na mě zapůsobila.
Jaké Holandsko je? Je zvláštní,
Autor: drahus - 04.09.2010 09:31
Rubrika: Po Evropě
- Komentářů: 26
|
|
| |

|

|

|
Zajímavé foto |
Tip pro vás |
|
Zajímavé diskuze |
|
|
Spací pytel Husky HUSKYHusky se řadí do kategorie ..
Cena: 1646.- Kč
|
|
|
|
Re: Česko Slovenská Superstar
Já 100% ne
J.
Ne, zpivani me moc nebere a je to na dlouhy lokte
já taky ne.....jo když to bylo prvně ....to jsme sledovali......teď už mě to nebere....
A to já zase jo, mě to baví. Tady je to o lidech, kteří něco umí a někam se během pár měsíců vypracují. Jen ty úvodní díly s těmi exoty, to bývá silný kafe.
(Jan Kunc)
Já se na to budu dívat, až bude soutěžit nějaká Weekařka!
Tiez ma bavi sledovat ludi, ktori maju v sebe kus talentu..pridu a zrazu len pozeras, kde sa to v tom cloveku berie..a fakt este uzasnejsia je u niektorych ta zmena, ktora postupne z kola na kolo nastava..
A vobec podla mna nevadi , ze vacsina ani z tych najlepsich, sa aj tak neuplatni v showbiznise....lebo im chyba mozno kus stastia...a mozno kus ostrejsich laktov...ale podla mna je podstatnejsie, ze dokazali sami nieco pre seba..
---------------
Hm...a tiez pravidelnejsie pozeram az tie diely, kde uz sa uskutocnuje vyber toho najlepsieho..
Tie uvodne casti, kde sa casto prezentuju rozni exoti- nie - to moc nesleduje...Nie je to moje kafe - vysmech z ubohosti tych, ktori casto zato ani poriadne nemozu...
Tak jsem začala čučet. Nějak se mi do toho nechtělo, ale včera mě to nějak chytlo, tak uvidím jak to bude pokračovat.

Tyto akce sleduju rád,i když dědek,mám rád lidi,kteří něčím převyšují průměr.A chtějí to prokázat.Na Slovensku je minulé období plné takových soutěží,Jednak "Elán je Elán" pak "Slovensko má talent" a teď Superstar.Fascinuje mě nejen snaha o dosažení maxima,ale i snaha prosadit vlastní individualitu za každou cenu,i když je bez talentu.To bude asi to hlavní v prvních vysíláních,protože je vlastně už po kastinzích a dostaneme na obrazovky sestřih.
JABRAKA
Koukám. Ernest to zas rozsvítil.
Koukali jsme, ale zatím víceméně nuda... Vždycky mě to začíná bavit, až když se vybírá z užšího kruhu, kdy jedinci dokazují, že v nich opravdu něco dříme.
Ernest jede, tyjo.

Myslíš toho prdlouše co si to tam přihnal ve fialovým oblečku se síťkou na hlavě? A aby toho nebylo málo vybavil se konfetami...
.Holt musí to svý "nadání" nějak prodat.
Mě rozesmála ta co tam začala doslova hulákat francouzsky miluji tě.

Ernesto Lieskovec
[super-star.cz]
Pavlína Oščádalová... koukněte na ten výraz překvapené poroty

[super-star.cz]