čtvrtek 25. dubna, 18:03 Svátek má Marek
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma
Diskutujte! Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
 
 
Podkategorie:
 
 
 
Autor: Didi
Status: expert

Cechy v cele Evropy- trapas?

Datum: 13.01.2009 23:46
 

Za jeden z prvnich povazuji pritomnost naseho ministra zahranici v pasmu Gazy. Za dalsi toto:

 

[aktualne.centrum.cz]

 

 

To je podle mne celkem neunosne Nevim, jak by se"narod Svejku" radoval, kdyby je nekdo jiny oznacil napr. a celkem po pravu za ochlasty. Co si o tom myslite vy?

 

Komentáře a názory

 
  • Autor: Stano
    Status:

    Re: Cechy v cele Evropy- trapas?

    Datum: 16.01.2009 16:18
     

    Davida Černýho mám jako umělce ráda, líbí se mi, že je svůj, nemám pocit, že by se kdy zaprodal (ovšem nejsem znalec jeho díla), zůstává provokatérem i na velmi tenké půdě, jakou je sídlo Rady EU. Ale nelíbí se mi, že to byl podvod (pořád ještě nevím, čí, krom jeho, a docela by mě to zajímalo, protože někdo to vědět musel) a že lhal. Nevěřím v tomhle případě na mystifikaci jako umělecký prostředek.

    Entropu jako umělecký dílo beru všemi deseti, líbí se mi ta nadsázka a vtip, líbí se mi to moc. Ale projít to každopádně nemělo, protože ať je to jaký chce, je to neuctivý a znevažující, a z nás to opět dělá arogantní drzej stát, kterej už neví, co by si o sobě myslel a jak by se odlišil od ostatních. Nejdřív ta strašlivost "Evropě to osladíme" a teď tenhle výsměch.

    Kdyby Entropa visela ve Veletržním paláci a bylo to dílo, které reprezentuje jen autorovy postoje, jak říkám, měla bych z toho radost, fakt se mi to líbí. Jenže takhle Entropa nutně reprezentuje naši Zemi, nikoliv Davida Černýho, a to je další průšvih.

    Docela se stydím.

     
  • Autor: Reklama

    Re: Cechy v cele Evropy- trapas?

     
     
  • Autor: Didi
    Status: expert

    Re: Cechy v cele Evropy- trapas?

    Datum: 16.01.2009 16:36
     

    Stano: to jsem se rada, ze se konecne nekdo ozval.winking smiley

    Ja ten vyvoj sleduji a pripada mi to taky celkem jako prusvih. Vcera o tom referovali na hl. zpravach v Nemecku a treba na ten hakovy kriz clovek ani moc fantazie nepotrebuje. S tim Danskem a karikaturou Mohameda taky ne.

    Mozna, ze my Cesi bychom to jako nadsazku pochopili, mozna taky spis ne, protoze na sebe jsme taky celkem sensibilni. Nevim, kdyby nas tam napr. vystavili coby narod ochlastu.

     

    A nejpodivnejsi je, ze toho Cerneho fakt vubec nikdo nzekontroloval, nepresvedcil se o tom, zda ma s ostatnimi nejake smlouvy, proste nic. A to chceme predsedat Evrope, kdyz dokazujeme, ze leva ruka nevi, co dela prava?

     

    Jedine pozitivni vcera v tech zpravach bylo, kdyz rekli, ze se mu nakonec "podari odbouravat predsudky", protoze na zadost nekterych zemi to bud nakonec muset odstanit.

     
  • Autor: Stano
    Status:

    Re: Cechy v cele Evropy- trapas?

    Datum: 16.01.2009 16:48
     

    Že jo? A teď ti budou politici tvrdit, že nikdo o ničem nevěděl. Tak na druhou stranu, jestli chceme mít tu pověst buřičů a vtipálků (abychom ospravednili ten hroznej slogan), tak si za tím máme stát, a ne se šmahem začít omlouvat nebo ještě lépe vymlouvat, kdo za to může. Někdo přece řekl, že bude financovat projekt pro dvě desítky umělců, a ten někdo musí vědět, že z toho sešlo, a ten někdo si musel říct, že to zkusí nějak nakamuflovat, že to nějak dopadne. Takže buřiči ano, ale proboha, hlavně anonymně! A když dojde na lámání chleba, ukáže se, že jsme poserové a nikdo v ničem nejede, slogan spadl z nebe, diskutované logo taky, a podvodník je toliko pan Černý. Prostě trapas.

     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Ostatní a volné téma (Diskuze)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.