Od prázdnin k podzimu a podzimní výzdobě

Autor: Milushka, Datum: 19.11.2018 10:08

Také jste si všimli, jak ten čas letí? Ještě nedávno tu bylo (babí) léto a za chvíli tu jsou opět Vánoce. Letošní rok je každopádně pro mě i manžela zajímavý. Zatímco dříve se u nás skoro nic nedělo, letos máme jeden zážitek za druhým a já jsem za to nskutečně ráda. V létě jsme dali hned dvě dovolené. Jednu autem do Bulharska a Rumunska a jednu leteckou do Řecka.

Dříve jsme skoro necestovali, takže letos jsme si to pořádně vynahradili. Hlavně jsme ještě chtěli využít dobu, kdy zatím nemáme děti (které jsou v plánu :) ), protože potom bude cestování o dost složitější - určitě to spousta z vás zná. Ty jo, hned bych se k moři vrátila zas, i když přiznávám, že mám raději chození po horách. Čím více přírody, tím lépe. To moře má ale také něco do sebe.

Jenže léto je pryč a teď je tu podzim. Takže se od vzpomínání na dovolené přesouvám k podzimní výzdobě domu, se kterou jsem si letos dala záležet - nějak mě to chytlo. Baví mě to a vždy se hrozně odreaguju. Volný čas trávím teď hodně na Googlu a na Pinterestu a hledám inspiraci a tipy na podzimní (a taky už vánoční) výzdobu :D Mám ráda vše přírodní a zdá se mi, že když si to člověk vyrobí sám, má z toho daleko větší radost, než když si to koupí. I vánoční výzdobu mám vždy celou vlastní výroby.

Jak tak koukám na kalendář, tak do výroby něčeho vánočního můžu pustit už za chvíli. Vždyť říkám, že ten čas letí. Už se pomalu začínám těšit na zimu :)

 

Galerie:
autumn-2758709_640.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 24.04.2024 12:53
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/od-prazdnin-k-podzimu-a-podzimni-vyzdobe/read.php?2,1519568