Re: Vodovodní baterie

Autor: pett69, Datum: 31.08.2011 16:01

Studio Keramika Novita

Nabízíme Vám:
nabídku šitou na míru podle Vašeho přání
dle domluvy zaměření projektu na místě
odborné poradenství při výběru materiálů a zařízovacích předmětů
grafický návrh řešení včetně kalkulace a cenové nabídky
nákres rozvodů vodoinstalace a kladečský plán
konzultace

Projekty zpracováváme na základě technické dokumentace (půdorys, řezy), případně podle přesného nákresu tak, aby grafický návrh i konečná dispozice vždy odpovídala skutečnosti.

Při výběru obkladů, dlažeb a zařizovacích předmětů se maximálně snažíme vyjít vstříc přáním a potřebám zákazníka s ohledem na kvalitu, design, nové technologie i trendy.

Vizualizace v programu Domus3D umožňuje získat přesnou představu o výsledné podobě projektu. Práce v tomto programu začíná nákresem půdorysu a rozmístěním zařizovacích předmětů dle specifikace klienta při splnění požadavků norem a obecně platných zvyklostí.

Po odsouhlasení dispozičního řešení ze strany zákazníka následuje podrobné zpracování obkládaných stěn s komplexním řešením detailů, které jsou pro konečný vzhled zásadní.

Finálním výsledkem je realistická vizualizace obložení, zákazník i obkladač má k dispozici trojrozměrný pohled z kteréhokoli bodu v místnosti Součástí grafického návrhu je samozřejmě kalkulace spotřeby dlažeb a obkladů včetně cenové nabídky.

http://www.keramikanovita.cz


Vytisknuto z www.week.cz dne 25.04.2024 21:46
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vodovodni-baterie/read.php?1,176006,636810#msg-636810