Re: Tablet ano či ne?

Autor: daga, Datum: 17.06.2013 10:58

Anavi - na pouštění filmů špica, prohlížení fotek taktéž , vlastně i fotí thumbs down spinning smiley sticking its tongue out

Na net se připojit samo jde, jde stáhnout spousta zábavných i poučných aplikací a her zdarma , ale tím pádem musí být děti už počítačově trošičku zdatné nebo pomůže dospělý - aktualizace jdou nastavit potom na ty aplikace automaticky.

Samozřejmostí je nutností stáhnout antivitr a nějaký prográmek, který uvolní mezipaměť , aby se pak tablet nezpomaloval, tzn. trošičku tomu rozumět, není to nic složitého, ale určitou péči - fakt minimum - to vyžaduje.

Je dobré občas prostě zkontrolovat, zda aplikace nezabírají plno místa - on je to vlastně kapacitou velký mobil, kapacitně se to nedá srovnat s noťasem nono smiley Prostě operační systém Android má svá specifika - zrovna jako chytré mobily.

Jinak využití určitě se najde , jo a taky počítat, že se to vybíjí - jako mobil a nabíjet a nabíjet .. thumbs down spinning smiley sticking its tongue out , do auta určitě cestovní nabíječku - ta není součástí balení , ale koupí se plus mínus za 100 Kč.

 

PS. Prestigio mám , trošku jiný typ, velikost 10" a spokojenost, ale jiný tablet jsem neměla, určo ty dražší jsou rychlejší a výkonější, ale na filmy atd.. to stačí thumbs down smoking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.04.2024 19:08
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tablet-ano-ci-ne/read.php?1,995392,995403#msg-995403