Re: Vaření v pomalém a římském hrnci

Autor: jaja99, Datum: 22.06.2008 22:30

Holky mám římský hrnec, výhodou je že se vaří celé jídlo najednou na dno dám brambory promíchám se zeleninou a na to většinou kuře osolené a okořeněné jak jste zvyklé. Hlavní vtip je v tom že hrnec i víko před pečením asi půl hodiny ponoříte do vody on nasákne a vy nemusíte podlévat je pomalu pečete, dává se zásadně do studené trouby.

Kdyby jste ho kupovaly bacha některé jsou glazované, líp se to asi myje ale to hlavní kouzlo je fuč.

 

O pomalém na elektriku jsem slyšela, ale neznám. Římský je klasika asi keramický, prostě hliněnýwinking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 25.04.2024 17:52
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vareni-v-pomalem-a-rimskem-hrnci/read.php?1,87486,90965#msg-90965