Re: pánev na smažení

Autor: Hanule, Datum: 12.02.2009 09:24

Pokud s teflonovým povrchem, potom už jedině Tefal, ostatní beru jako "bez záruky". Dneska už by měly být odolnější i vůči kovu, pokud se nejedná vyloženě o krájení. Tescoma mi při dřívějších zkušenostech hrubě nevyhovovala :( - nic nevydržela.

Titanové nebo kýho čerta to je, jsem kdysi rovněž měla, tenkrát nějaká šílená investice, ale spokojenost maximální. Bohužel už nevlastním.

S nerezem jsem na tom jako Ivča, prakticky nepoužívám, i když profíci snad právě ten. Nerez, aby se na něm vše zoufale nepřichytávalo, nesmí být údajně dokonale odmaštěn vydrhnutím nějakým brutálním detergentem typu hektolitr sedmkrát koncentrovaného jaru a tuna tekutého písku, podobně jako na litině by na něm měl zůstávat přirozený film "čisté mastnoty", ale ozkoušeno to nemám.


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.03.2024 23:54
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-panev-na-smazeni/read.php?1,182654,182742#msg-182742