Majčí, ještě mě napadlo.. vytáhla jsem z hlavy jednu dávnou vzpomínku, ona pro tu vaši mašinku bude asi docela na nic, neb to byl poznatek přímo z restaurace, čili od přístrojů jiného kalibru, že . Nevěděla jsem že a dodneška tedy nevím proč - ale k udělání pěny na mléku parou se do mléka přidávala voda - přičemž na konzistenci pěny pro různé účely mělo vliv, zdali je voda obyčejná nebo bublinková.
Zdůrazňuji :), že si od toho žádný úspěch neslibuji, ale mohla bys to pro nás, milovníky pokusů, alespoň otestovat - zkus do mléka před pěněním přilít trochu sodovky. Vždyť to nejděsnější, co se může stát, je, že taky nenapění .
Ju, z toho vloženého obrázku v příspěvku o konečné volbě, nejsem s to rozpoznat, o jaký přístroj se jedná, můžeš to, prosím, ještě napsat?