pátek 19. dubna, 09:03 Svátek má Rostislav
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace
 
Blog
Menu: Hlavní strana kategorie• Do této sekce nelze vkládat příspěvky •
Řadit dle:
Stránky: předchozí12345
Aktuální stránka: 5 z 5
Hodnocení: 5

Kréta aneb jak jsme byli za kretény

13.09.2010 18:04, Autor: Majka
Kréta aneb jak jsme byli za kretény

My tedy už dovolenou skoro vypustili, ale synek na poslední chvíli vyprovokoval akci, jenže ouha, jeho propadlý pas určil cíl cesty. Musí to být Evropa a odlet za týden. Příliš na výběr nebylo, tak se letělo na Krétu.

Letěli jsme tentokrát s Travel servisem, letadlo, čas a dokonce i jídlo bez připomínek, jen jedna letuška asi neměla svůj den a tvářila se, jakoby byla zvyklá na první třídu do N.Y. a rozhodně nechtěla mít s tím póvlem cestujícím chartrem nic společného. Exterier stevarda ovšem vyvážil tento nedostatek, bylo vskutku na co koukat.

Cílem bylo letiště v Iraklionu ...

 
Hodnocení: 5

Sýrie 2010 - www.tripel.wz.cz

09.09.2010 07:38, Autor: pavel_chlum

Sýrie

 

V létě 2010 jsme pocestovali převážnou část Sýrie. Od Damašku, Vadi Barady, Maalouly na Jihu, přes Palmýru v poušti, údolý řeky Orontes a měst Hamá, Homs po pobřeží Tartús, Lattakia až po sever Allepo, Asadovo jezero.

 

více informací a fotografií naleznete na [www.tripel.wz.cz]

 
Hodnocení: 5

Černé slunce a jihočeské „lidovky"

06.01.2010 17:15, Autor: Ram

Černé slunce a jihočeské „lidové" písně

Víte, co mají společného černé slunce a jihočeské písničky? Představte si, že místo vzniku. Pokud vás o prázdninách nenalákaly vábivé nabídky cestovních kanceláří na cestu za sluníčkem a vaše cesta na jih skončí (mnohem blíže než v Chorvatsku či Bibione) v jižních Čechách, můžete si to ověřit.


Tak vypadá upravené místo geologické zajímavosti a chráněné přírodní památky „Myšenecké slunce".

Pojďte s námi na výlet do kraje jihočeských písniček, které už stačily zlidovět, a dozvíte se, kde přesně najdete zmiňované černé slunce.

...

 

Vyzkoušejte živý vánoční stromek Anketa

17.12.2009 18:55, Autor: Ram
Vyzkoušejte živý vánoční stromek <img align=" border="0" class="img" align="left">

Vánoční stromeček patří k typickým symbolům Vánoc. Málokdo si dokáže představit Štědrý den bez nazdobeného vánočního stromku. Jak ale vybrat ten správný? Hlavní otázkou je, zda se rozhodnout pro umělý vánoční stromeček nebo pro jiné řešení.
Korejská jedlička (Abies koreana) zasazená v praktickém plastovém květináči s rukojeťmi.

Je to dilema už od dob, kdy se na trhu objevily první umělé vánoční stromky s „větvičkami" připomínajícími štětku na čistění láhví. Každé řešení má své zaryté příznivce a odpůrce. Ale existuje ještě jedna možnost a o té je i následující článek.

U ...

 

Biodiverzita, biodiverzanti zahrádkáři a ti ostatní Anketa

14.12.2009 18:41, Autor: Ram

Biodiverzita je něco, co by se ve své nejvíce zjednodušené podobě dalo označovat jako druhová rozmanitost ekosystému. Definice biodiverzity samozřejmě není jediná moudrost, kterou věrozvěsti takzvaného udržitelného životního prostředí svým ovečkám (či jiným živočichům se stádním chováním) do jejich mozečku zasévají. Snaží se nás přesvědčit, že čím větší je biodiverzita (rozuměj, čím více se na daném místě vyskytuje druhů), tím zdravější, lepší a stabilnější je ekosystém. (Zachování biologické rozmanitosti je nezbytné, protože udržuje stabilitu ekosystémů. [www.biodiverzita.arnika.org]) Při ...

 

No nejde přece vše házet do jednoho pytle....

22.11.2009 08:40, Autor: kbubak

,, Ježíši marjá vedle v baráku si kupují byt cikání to bude pohroma honem všechno zamykat. Kde na něj vzali ,to hodně určitě kradli nebo vozí věci z Německa'' to je reakce sousedky

 
Upraveno 3 krát. Naposledy upravil kbubak (23.11.2009 06:01)

 
Hodnocení: 5

Vole, jsem jakoby starej….

04.04.2009 18:35, Autor: Blb

Když jsem byl mladej, bylo v módě slůvko „vole“. Oslovovali jsme se „ty vole“, zvolání téhož bylo projevem úžasu, nadšení….. Byli mezi námi tací, kteří „vole“ pužívali za každým slovem. Starší generaci, kupodivu i tu žižkovskou, to štvalo. Dnes je doba jiná, neustále kolem sebe slyším: víšco, jako, jakoby a jiný zhovadilosti. Štve mně to – jsem starej. Kapitola sama pro sebe je političtina. Ta musí štvát každýho. Představil jsem si jak asi vypadá, když si dnešní mladík namlouvá političku – elévku:

 

Jarmilo, pojď, s ...

 

durman skrvny na listech

18.08.2008 23:24, Autor: Leni

Dobrý den.Každý den ráno najdu několik zežloutlých upadnutých listů u durmanů,na některých jsou skrvny jakoby plíseň.Co na to použít? Děkuji moc.

 

Turnaje v kuličkách

15.05.2008 13:18, Autor: produktor

Přijďte si zahrát zajímavý, fyzicky nenáročný a finančně nenákladný sport - kuličky. Turnaje organizuje Český kuličkový svaz. Více informací včetně termínů turnajů naleznete na [www.kulicky.com].

 

Regiony

23.04.2008 08:09, Autor: kacora
Rubrika: Vše > Moje dítě > Maminky

Ahoj maminky.

Je tady někdo z Olomouce?

 
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kacora (23.04.2008 09:04)

 

Jak přimět kočku, aby spolkla pilulku

18.01.2008 10:39, Autor: balanclady

K O Č K A -- domácí

- Vezměte kočku do náruče.Zatímco držíte připravenou pilulku v pravé ruce,ukazováčkem a palcem levé jemně přitlačte na tváře kolem tlamičky.

Jakmile kočku donutíte tlamičku otevřít,pilulku tam hoďte a počkejte ,až ji zavře a pilulku spolkne.

- Seberte pilulku z podlahy a vyndejte kočku z pod kanape.

- Vezměte novou pilulku ,sevřete kočku pevněji a levačkoují stiskně ...

 

Rady a porady tety Zlaty

19.10.2007 07:32, Autor: balanclady

L e v a n d u l e - A její blahodární účinky. Pro podrážděnou pleť -proti lupům,(1 lžíce květů na O,25 l vody po umytí hlavy pouze vmasírovat do pokožky).LEVENDULOVÁ koupel pro uklidnění. Prostě bylikny a rady od bábinky.Prima

 

Nohy

19.10.2007 07:21, Autor: balanclady

Koupel proti únavěpaříme hrst sušených květů čtrvtlitrem vody a necháma vylouhovat.Po deseti minutách scedíme do umyvadla pro koupel nohou .Při pravidelných koupelích se zmírní jejich sklon k pocení. Super.

 

Tip na výlet - kamélie

26.03.2007 05:45, Autor: alca

V sobotu jsme se byli v SRN na zámku Pilnitz u Drážďan a v Zuschendorfu u Pirny podívat na kamélie. V Pilnitz mají nejstarší kamélii v Evropě (něco přes 200 let). Je umístěna ve spec. skleníku, klima řídí počítač. V dalších sklenících jsou umístěné i jiné rostliny - palmy, citrusy, fuksie. Nejúžasnější zážitek ale byl v Zuschendorfu, kde je umístěn chráněný genetický fond kamélií. Do konce března je tam výstava několika set odrůd kamélií a je to něco fantastického. Nepřehledné množství odstínů, tvarů a velikostí.

V dubnu pokvetou azalky - asi tam zase pojedu.

Kdo má rád k ...

 

Umíte přezimovat surfinky?

13.08.2006 09:39, Autor: kiwi

Umíte někdo přezimovat surfinky? Já jsem je letos uchránil / mám je tak, aby na ně nepršelo/  a přemýšlím o jejich přezimování. Ale ještě jsem neslyšel, že by se to někomu vydařilo. Asi je lepší si je na jaře koupit, ale mě to láká jako pokus. Mám krásné plnokvěté. Taky s postřikem proti padlí - jaký máte zkušenosti? Já jsem dostal od kamarádky už rozdělanou vodičku. Mám to stříkat už od října , v září je prý pozdě. Ona tím stříká verbénky celé léto a má je zdravé. Tak se těším na nějakou tu radu.

 
Řadit dle:
Stránky: předchozí12345
Aktuální stránka: 5 z 5
Volby:
 
 
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Blog
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.