čtvrtek 28. března, 10:22 Svátek má Soňa
Profil
Není fotka
Vyhledávání
 
Co se kde šustne
 
Zajímavé foto


Navigace: Ostatní a volné téma
hodnocení: 4.70
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma
Založte si eDeníček! Ostatní a volné téma. Aneb co se nikam nevešlo..
 
 
Podkategorie:
 
 
 
Výsledné hodnocení: 5

Blizka setkani tretiho druhu

Autor: Didi - expert
Datum: 09.08.2015 19:43
 

Aneb, jak jsem nejprve byla ve tri rano hrozne na.rana a pak se na ulici smala, az se za bricho popadala.

 

Dnesni noc byla dle "predpovedniku" pocasi tou nejteplejsi v roce a jiste jich nebylo ani mnoho takovych v celem mem, jiz bohuzel, ne docela kratkem zivote. Predpovednici tentokrat nepochybne a k me zlosti, odvedli dobrou praci. Po hnusne horkem dnu jsem se po studene sprse, behem peti minut opet jiz znovu zpocena, odebrala do postele, kde jsem doufala, ze pri otevrenem okne dokoran najdu alespon na nekolik hodin misto, kde nebude takove zoufale vedro.Az potud vse normalni a obvykle probihajici.Byly asi 2 hodiny rano. Z nedaleka sem dolehala nejaka muzika (no spis to nebyla muzika, ale budu benevolentni a budu tomu tak pro tentokrat rikat). Protoze a jelikoz ve srovnani s tim, co nasledovalo za chvili, to byly rajske zvuky.

Znicehonic jsem ze sladkeho usinani byla hrube vytrzena podivnymi zvuky, ktere mi ze vseho nejvic pripominaly takove ty zvuky, kterymi nas obcas strasi na internetu, ze se jedna o zvuky z pekla. Vite jiste, o cem mluvim.grinning smiley Takove ty neidentifikovatelne zvuky, ktere jedni maji za pohyb liftosferickych desek a druzi za varovani z onoho sveta tem, co nebyli hodni. Rozespale jsem si pomyslela: " aha, uz je to tady" a doufala, ze muj nehezky sen se timto promeni v poletovani po rozkvetlych loukach za zvuku zurceni potucku a seveleni listu stromu, ktere davaji krasny stin.

No ale ono neeeee! Nehezky skripavy kovovy zvuk misto, aby se vzdalil se pomalu problizoval a nabyval na intenzite. Opravdu jsem vubec nevedela, kam jej mam zaradit. Kdyz jsem si nacpala do usi spunty, pomohlo to jen malinko a okno jsem ani zavrit nezkusila, protoze nez smrt udusenim, to snad radsi vydesenim. Intenzita zvuku kulminovala a pak zase pomalu odeznivala. Po chvili opet to same. Porad jsem hloubala, co to muze byt. Zda nekdo ve 3 rano dela nejake stavebni prace nebo se neco divneho prihodilo, a pak zvitezila zvedavost nad unavou a ja vstala a oblekla se do bilych velmi volnych satu, dlouhych az na zem, ktere byly nejbliz po ruce a byly taaak pohodlne. (Nedavno jsem je zakoupila s tim, ze se vratim do detskych let a zkusim je obarvit batikovaci technikou.smiling smiley

Potichoucku jsem se vykradla pred dum a samozrejme si nevzala bryle, ktere ani jinak nenosim, jen na tv. Ale tady by se mi hodily, kdyz jsem chtela zkoumat, co mi to krade muj poctive zaslouzeny spanek. Jak tak mzouram, vidim napravo ode mne obrys drobnejsi postavy. Postava se nehybala, pak se kolem mne neco prosmyklo a zacali stekat dva psi jak o zavod. Postava se zrejme proto priblizila. Tak ji zdalky zdravim a ptam se, zda take nemuze spat, kvuli tomu ramusu. Byla to pani asi v mem veku a omouvalala se, ze jeji pes (boxer) je posera. To nahodou vim dobre o boxerech, nezapomnela jsem, jak jsem jednou kdysi v praveku byla s kamaradkou v podvecer behat v lese a vzaly jsme si s sebou jako ochranku jeji boxerku Lizu. Liza misto aby odhalovala eventuelni nasilniky a trhala je na kousky, tak zbabele bezela uprostred mezi nami a pletla se nam celou cestu pod nohy, ale myslim, ze se strachy ani nevycurala. grinning smiley

Pekne jsme si tedy zanadavaly, ze tohleto tedy opravdu ne a ze by nas tedy zajimalo CO to je? Pani, ze se jde podivat a ja, ze jdu samozrejme s ni. Kousek dal jsem najednou videly nekolik paru jasnych svetel a pani zazertovala, ze pristali momozemstani a ja hura, budeme slavne, mozna jdou pro nas. Poposly jsem jeste kousek bliz a odhalily bidnika, ktery tak nestydate budil pocestne obcany. Asi 300 metru vzdusnou carou od naseho domku je male venkovske nadrazicko, vlastne jen zastavka vlaku s automatem, z ktereho bych asi dodones neumela vydolovat listek, kdybych nedej Boze, jednou musela jet vlakem. Normalne o ni ani nevime, vlaky prijizdeji a odjizdeji asi 1 x za hodinu a jsou relativne tiche. V noci nejezdi vubec.

A to byl prave kamen urazu. Ten padouch, zpusobujici ten hrozny hluk to zrejme vedel a sproste pod rouskou noci, kdy vlaky nejezdi, rozhodl se opravovat koleje pomoci velikanske masiny, ktera jiste delala hluk nejmene 100 db.

Jelikoz jsme nemely v podstate komu vynadat, vracely jsme se zpatky a ja rikam:" tak to jsem rada, ze nas Aliens (mimozemstani) neseberou a pani se zasmeje a povida: a ja jsem jeste radsi, ze jsem nepotkala ducha." Ta na ni tak nechapave koukam a ona na to: no procpak myslite, ze se mi psi bali, kdyz vas zmercili a ja nakonec taky? Kdyz mi to doslo, zacala jsem se uprostred noci na ulici rehtat na plne kolo. Pani taky. Jaky to asi musel byt pro ni sok, kdyz sla liduprazdnou vesnici a nejednou se pred ni vynori postava v bilem habitu az na zem? grinning smiley Mne by asi trefil slak.

Preji vsem hezky zbytek leta.smiling smiley

 

[www.youtube.com]

 
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Didi (09.08.2015 19:55)
 

Komentáře a názory

 
  • Re: Blizka setkani tretiho druhu

    Autor: babkaela - expert
    Datum: 10.08.2015 12:55
     

    Didi, díky love smiley flower smiley .

     
  • Re: Blizka setkani tretiho druhu

    Autor: Majka - moderátor
    www.majkaj.webg..
    Datum: 14.08.2015 08:03
     

    Já rozklikla to video v naději, že uvidím bílou paní. A von Štědroň sad smiley

     
  • Re: Blizka setkani tretiho druhu

    Autor: HanaK - expert
    Datum: 03.09.2015 14:27
     

    dobrý grinning smiley

     
  • Re: Blizka setkani tretiho druhu

    Autor: SPIKE - expert
    Datum: 09.09.2015 21:03
    Hodnocení příspěvku "Blizka setkani tretiho druhu": 5
     

    Hezké povídání! grinning smiley grinning smiley

     
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
 
 
 
Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu
 
 
 
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.



RSS vše - RSS vše - Blog - RSS - Ostatní a volné téma (Blog)

Přidej na Seznam    
 
(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda
 
Tento server používá software Phorum.