|
|
středa 19. června, 11:45 Svátek má Leoš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
a mě dnes rozkvetly úplně oba dva
www.chlupatarad..
Evi, Františku
Evi, není málo červenej? Ted nevím, abych to nepletla, měl by vypadat jako picotee, ale víc červeně prožilkovanej, ne? ten tvůj se mi zdá žlutej
jako moje luna

Romi, je čistě bílej. Má červenou přerušovanou linku, Picotee ji má nepřerušovanou. Měl by být víc červeně probarvený, ale občas to dobarvení není úplně správné, příští rok to bude třeba lepší
www.drahusciny...
První z nových. Měl být Dark Red, což viditelně není,
ale je krásný. Ještě není zcela rozvitý. Je celý takový nějaký krátký, pomačkaný... nedělala mu zřejmě dobře cesta. Ostatní, ač měly být každý jiný, se zdají být sytě červené...
Drahuško je moc pěkný, já taky dostal cibule, z nichž jsou pouze 3 ks pojmenované a ostatní, údajně, malinový, červenobílý,,oranžový, drobný ,nebo že se se uvidí, ale hlavní co si myslím je , aby vykvetly a udělaly radost.
Dneska mi došly tři amarylky, cibule bez chybičky, jen už měly docela velký kořeny. Otrhala sem jen suché a zasadila, mám je zalít hned nebo počkat a zalít až za pár dní?
www.drahusciny...
Pro Evču- amarylky mají za 29 korun, 2-3 výhony na květ.
Zalít po přesazení čtu a potom až po 10 ti dnech [www.amarylis.estranky.cz]
Lidičky zdraví všechny, Amarilky máme nádherné, já měla jednou a přes zimu i když jsem nezalívala, cibule zhnila a už nemám odvahu je sadit.ˇAť vám dělají jenom radost.
www.drahusciny...
Už se rozvil
www.drahusciny...
Má ještě pár poupat a mám i jiné, Jsem zvědavá, jak vykvetou. Doufám, že nebudou všechny stejné
www.drahusciny...
Dnes jsem si koupila Artic White, Sweet pink, Exotic Striped
www.chlupatarad..
Drahuš, ty jedeš, už jsi lapená

www.drahusciny...
Neee, jen vyplňuju místo, když ještě moc nekvetou ibišky. Loni jsem blba s orchidkama, ale přiznám se, že ty mě moc neuchvátily. Přijdou mi moc sterilní, tak jsem je dala kamarádce.
Ta je sbírá a byla nadšená
Amarylky jsem měla nějaké vždy. Teď, když jsem se dozvěděla, že je můžu letnit s ibiškama, jsem spokojená, protože u amarylek mi vadí to lupení
Jsem děsná, viď? Jako by exorické ibišky byly nějak úchvatné (myslím tím rostliny bez květů) Ty nejsou vpbec hezké, ale ikdyž jsou květy jednodenní, vykvetou v kteroukoli roční dobu. To se mi na nich moc líbí