|
|
úterý 18. června, 07:20 Svátek má Milan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
Mono, zrovna v noci jsem si říkala..když jsem tady bloudila, že se tě musím na to optat. Já mám zataženo z půli
.a chyba nebude ve mně...počasí člověk neovlivní.
Do nové zatím nepůjdu, mám jich kolik dvaceti,ale v tom problém není.Loni mi přivezla kamarádka cibule přímo z Holandska...úžasné květy,barvy běžné..jenže jsou napadeny všechny červenou spálou a navíc jsem to zjistila i u těch,které jsem si koupila sama tady......a to je ta brzda.Protože to je průšvih jako hrom.Takže se ptám....léčil to někdo a s jakým úspěchem?Asi KO, co?
wzteklino...
červená spála? To neznám...
Já na ty choroby přes kytky moc nejsem, nepoznám to...
Můžeš dát foto, jak to vypadá?
Mono foto nemám...stačí,že se s tím vztekám
. Mrkni na stránky [www.amarylis.estranky.cz] .......... najdeš tam úplně všechno.Mě dostává teda katalog amarylisů...nádherné neuvěřitelné.
Tak hezké pokoukání a nezapomeň se tam
krásné stránky ,už je mám uložené to je radost koukat
[www.passiflora.estranky.cz] další má pupatko až se ukáže pošlu obrázek
Hani už je máš na straně 4....jsou krásný
www.drahusciny...
Mně poprve po letech nekvetou. Nevím proč.
holt si daly pauzu....ale máš taky krásný.....zkoukla jsem to tu
ahojky po dlouhé době jsem tu prohlížím všelijaké diskuze vaše krásné kytičky a chtěla byc poprosit jestli někdo nemáte nějáké květuschopné amarylisi mohu i zaplatit děkuji
Evča
Dobrý den, zdravím všechny příznivce této krásné kytky
Taky pěstuji amarylky, jestli chcete tak se můžete podívat:
[evca190.rajce.idnes.cz]
Pokud máte někdo zájem, tak vám můžu nabídnout některé malé cibulky, případně ráda vyměním za vaše
a jaké máte evčo našel by se pro mě i nějákej větší kterej by ted kvetl prosííím
Evča
Mám velkou cibuli odrůdy Baby star, mám ji na albu co jsem uváděla v předchozím příspěvku
ahoj evčo tak bych si ju vzala a vykvete mi když ji ted zasadím a kolik za ní chceš?
Evča
Ahoj, jestli máš také nějaké amarylky, tak tu svoji ráda vyměním za nějakou tvoji
Já mám celkem asi 17 odrůd amarylek, ale kromě té baby star jsou to všechno nové velké cibule, většinou koupené nebo darované, takže od nich ještě nemám mladé cibulky