|
|
pátek 24. května, 04:06 Svátek má Jana
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
No já se teda dneska koukla na MMB, jestli tam třebas nějakou amarylku nemaj a koupila jsem hned tři, ale jednu dám mamče, protože když jsme koukali jinde, tak se jí líbila.
myslíš minimazar ? nebo kde ?
kde to na tom mmb je?
nevím neznám ale ted jsem našel nějaký ženský bazázek , mě se líbí ten zelený čtyřlístek OXALIS , ale registrovat se tedy nebudu , [www.mimiaukce.cz]
www.drahusciny...
Františku, ten mám. Příští týden bych chtěla konečně poslat tu mučenku, tak vyhrábnu pár cibulek, ale ten by měl na zimu zatáhnout a přes léto venku. Nevím, jak ti půjde doma. Já ho mám ještě zatažený
Drahuško díky, ale abych ho tedy nezlikvidoval, já četl, že je do bytu. No jestli ho máš naučený na venek, nezničím ho ????To by byla pro mě škoda
Drahuš, na tvém místě bych ty nové amarylky z květináčů vytahala, ty nemocné suknice oloupala, dala na pár hodin do roztoku previcuru a teprve pak zasadila. Já jsem taky teď dostala novou amarylku, zdála se být na první pohled zdravá, ale vyndala jsem ji z květináče a byla nahnilá jak hrom. Dokud není cibule čistá bílá tak všechno pryč, nebo o ni příjdeš
tady jsou fotky jak se koupou v previcuru 
Ajajaj , pozdě u mě, no ted už je vyndavat asi nebudu .
www.drahusciny...
Františku, poznáš sám. Ona to zas tak velká škoda nebude
Evčo, cibule jsem prohlídla, jsou pevné. Shnilé nebo nahnilé určitě ne. Ale provedu nějakou prevenci previcurem nebo substralem.
Děkuji za radu
Amarylky koupené v květináči vždycky hned přesazuji, už je to taková úchylka
Občas jsou dost v šíleném stavu a v Previcuru je námáčím pokaždé. Tak tři hodiny a pak je nechám do druhého dne oschnout a pak teprve nasadím do nového substrátu. Docela se mi to osvědčilo, tak to tak dělám pokaždé. Ale máte všichni krásné nové kousky, tak jsem zvědavá jaké krásky vám z toho vykvetou 
Moje malá skupinka
krásnééééé

ibisaci.webnode..
Evčo krásné květy

www.drahusciny...
Paráda
Jsem zvědavá, jestli mně vykvetou podle cedulek nebo jen obyčejně. Zvlášť na ten temný se těším
www.chlupatarad..
Evi, parádní kveteníčko
drahuš, tmavý jsou jedny z nejhezčích, já osobně miluju bíločervené...