|
|
středa 19. června, 00:52 Svátek má Leoš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
U nás je Billa, Kauf, Norma, Penny , OBI a Lidl v okolí 250 m ale ani jeden amarylis co se dívám již delší dobu. Jo a dvě květinářství, a taky nic.
www.drahusciny...
Nepamatuju se, protože o ně nemám zájem, ale až pojedu a budou-li je mít, povím, ju? S druhama to bude asi problém, pokud nebude v květníku zapíchnutá cedule s barvou květu. Minule myslím měli se dvěma budoucími květními stvoly (byly krátké), ale fakt jsem je jen očima minula... Koukala jsem po něčem jiném
Děkuji za odpověď
Jenom mě to zajímalo, to víš, zvědavá ženská
Dneska mi kolegyně z práce donesla amarylku - chuděrku. Má krásný dlouhý stvol, během dvou dnů pokvete ale pod tím substrátem to byl děs
Byla snad způlky zhnilá
Oloupala jsem ji a te´d se koupe v Previcuru 
Tohle mi dnes vykvetlo
Květ je 20 x 20 cm 
Klobouk dolů, to je parádní květ Evčo . I ta princezna s kamarádem
Evčo ten teda je.

První várka je doma, druhá dorazí asi zítra

Ty vypadaj slušně, odkud sis nakonec objednal?
www.drahusciny...
Tak jsem se byla podívat, měli jich jen pět posledních, ale už odepsaných, protože byly neprodejné - v květináčích byly povalené a tak. Ikdyž některé cibule víc, jak 10cm v průměru!
.... Tak jsem je vyžebrala 
Doma přesadila a děj se vůle Boží. Buď přežijí nebo ne. Měly totiž jen pár živých kořenů
Neobjednal v prodejně ale přes inzeráty co lidi dávají, zítra snad přijdóu další a dva poslední za týden. kristova noho, proč to není vidět, ale když na to kliknu, z obrazí se.
Tyto jsou prý asi všechny stejné, ale co přijdou je každý jiný. No uvidíme, když se nezadaří, jdou z okna.
Drahuš, ty co jsem koupila já neměly kořeny žádný a do poloviny byly shnilý, zatim žijou.
Františku, sem myslela, že ses nechal zlákat nějakym obchodem.
Vypadá moc pěkně.
Tam stojí kus od 165-210 kč ale na Bazoši, Aukru, Avízo, a dalších ... jsem to sfoukl za 49 kč 2x a 79 kč 2x
šikulka -- já jsem si dnes všimla , že mi jedna cibule strká poupě .. to se divím
- má listy a bude kvést.. 
paráda, já ted odpoledne je zasadil, původně jsem myslel / abych ušetřil místo a kvetniky/ že je dám do většího květniku 25x25 cm všechny 4 ks, ale pak jsem si to rozmyslel, když nemoc, tak jdou hned všechny do kopru asi , tak jsem je dal po jednom.Může to být takhle,?? dole , v květniku mám z keramzitu 2cm drenáž
teda vy jste to rozjeli
....já už nepřikupuju, jsem ráda, že aspoň chvilku budu mít volnější okna přes leto