|
|
pátek 24. května, 01:32 Svátek má Jana
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 710m n.m.)
Re: Amarylis - hvězdník
evčo díky můžu to smazat :-)
Tohle mi právě kvete
Paráda květy, dnes mě napsal jeden na dotaz ,za 40 kč prý může poslat květuschopné cibule červeného.
A fotka toho červeného by nebyla?
Jinak za tu cenu je to dobrý kup 
Neznám jej,, průměr cibule nevím, , ale odepsal mě : zatím stále mám květuschopné nabízené cibule amarylisu (cena 40 Kč/ks), sytě žlutého mečíku(cena 4 Kč/ks) a bílých venkovních kal (cena 20Kč/ks - v obchodě se tyto prodávají za 75Kč/ks a jsou podstatně menší). Kaly se pěstují naprosto stejně jako mečíky a řezané vydrží ve váze více jak 14 dní.
Nabízené Vám mohu poslat v jakémkoliv množství a vzhledem k výši poštovného se Vám vyplatí vzít co nejvíce a popř. je pak nabídnout dál známým nebo rodině, se kterou se pak o poštovné podělíte.
V příloze Vám zasílám fotky.
Děkuji za fotečku
To fakt jde za ty peníze, ale já jsem ráda že budu mít kam dát ty tři nové co mi teď přišly 
viz SZ
jj,všimla jsem si
odepsáno 
Tak jo,četl jsem , no v práci jsem měl, a dařilo se, měly i privilegia
Nějak me druhé foto nechce se uložit.... 
www.drahusciny...
Mně se moc líbí, ale jen když kvetou. Pak ne. Mám možnost si je koupit levně ve VO, ale co potom s tím lupením?
(podle GPS v mobilu 710m n.m.)
Letnit a nakrmit, Romča tu někde dřív dávala přesný návod na pěstování.
Drahuš, můžu se zeptat za kolik a jaké druhy si můžeš koupit v tom VO?
Máte někdo zkušenosti s tímto prodejcem ?? Děkuji,... nebijte mě. [www.floraq.cz]
( Brno, 250m n.m.)
Franto nemám, ale hodně z těchto barev jsem kupovala v Bauhausu (ne letos), některé i kvetoucí,a podstatně levněji. Někde jsem dávala i nějaké fotky, možná v ZZ
Franti, ten obchod je v pohodě a kvalita je celkem dobrá
Mě se nepodařilo třeba v Bauhausu ani nikde jinde v obchodě narazit na plnokvěté amarylky... většinou jen obyčejné červené, bílé... asi hodně záleží na obchodě