|
|
pátek 24. května, 08:39 Svátek má Jana
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
Akoráte nějak merozumím tomu : CITUJI : •Tip: při objednávání zboží zadejte do okénka pro počet kusů řetězec ve tvaru např. "10b" nebo "10B" - tím dosáhnete objednání 10 balení daného zboží. Počet kusů v jednom balení se tak vynásobí s počtem objednávaných balení a vyjde Vám výsledný počet kusů, který se objedná
konec citace
www.chlupatarad..
Evi, to je krása!!!!!! já už mám po
Ze kterých stránek je ta citace?? Z Jošt importu?
Jinak všem moc děkuji za pochvaly
Ještě mi pokvete asi šest cibulí, tak se s vámi ráda podělím 
[www.zahradnicke-potreby.cz]
je to zde
(podle GPS v mobilu 710m n.m.)
Františku, cos to sem zase dal?? To je hrůza na podzim asi budu muset odklonit nějakou větší částku peněz na cibuloviny. Jen se mi zdá jestli to není pro prodejce.
www.drahusciny...
Ti je sežerou hryzci.
Já mám pod zemí asi taky něco, protože mi cibuloviny mizí. tak na ně kašlu! Krmit tu havěť za drahý peníz nebudu a uklízet do boudy na zimu? vleze mi tam potkan a mám taky po nich. Město sice pravidelně každý rok deratizuje, ale i tak je jich tady předpokládám, požehnaně
Narcisy nežerou, tulipán už mám asi jen jediný. Ale a to jsem se divila vyžrali řádek modřenců, ty taky nikdy nežrali. A co těch chlupáčú nalovily kočky. Mám zbytek granulí a už se bojím je dát, Iš jsem uhlídala (ona je dáma a docela se všemu k žrádlu vyhýbá), ale bojím se o ty kočičáky.
www.drahusciny...
To bych se taky bála
Kočičáci se snaží tak snad mě ochráněj bez jedu.
Jaja odkazů na prodej těchto rostlin jsem našel více ale je dobré na to rychle zapomenout, průměrné ceny 160-23O kč i více, ale nádherné. Evča, Romi a jiné by mohla povídat.

Mě se tam líbí i narcisy
a další cibuloviny, to je šílený.
na straně 5 ty barevný lupena, to je krásnýýýýý.....neznáte to někdo?
Amarylisů se to netýká, ty se kupují jednotlivě a moc tuto firmu nedoporučuji
Posílají nahnilé cibule a velmi často odrůda vůbec nesouhlasí 
Díky za info.