|
|
úterý 18. června, 08:00 Svátek má Milan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
poslední tři roky mi ty moje potvory vůbec nechtějí kvést...a dřív kvetly o 106! tak nevím.... letos mi z devíti zatím kvetl jeden
Zatím vykvetl tento...
Už kvetou o 106...

Mono
nadherny kvety!! jak dlouho ti tak vydrzi?
suee...ty květy vykvétají postupně...takže vydrží to tak tři týdny...možná déle...

mona,ty jsou

Potřebuji poradit. Mám amarilis a když ho pěstovala moje mama tak ji kvetl každej rok a to s ním nic nedělala a já jelikož se snažím tak mi nekvete.
Postupně jsem se dopracovala k 8 menším cibulkám se třemi listy, v časopise jsem se dočetla, že kvete ta cibule, která má minimálně 4 listy takže to mám jako ještě letos smůlu? Vytahujete cibulky v srpnu z půdy a v listopadu opět zasazujete nebo na to kašlete jako moje mama a ona vám i přesto kvete?
máš ještě ty cibule malý a máš jich moc v jednom květináči rozsat je a ještě si počkáš
Simi já cibulky okolo každý rok otrhávám a kvetou každý rok ,je pravda až jsou cibulky větší.nepotřebují žádnou zvláštní péči.Po odkvětu snížím zálivku až úplně omezím,nechám listy úplně uschnout a až začne vyrášet lístek ze středu začínám zalévat,před tím přesazuju. [www.passiflora.estranky.cz]
Hano
teda Hani ty jsou nádherný....a teď měli v OBI dva stvoly s poupaty za 149,- a jeden stvol za 99,-. Jsem tak porád kroužila okolo a pak si vzala narcisky a česneky. No jo no, okna mám plný. A jak tak koukám, nebydlíš u nádraží?
Hano parada
ja koupila predevcirem svagrove k narozkam jeden kvet do vazy za 99,-
Snad ji chvili vydrzi...
Tak jsem neodolala a koupila si 3 amarylisy, nechtělo se mi čekat až ty mé malé cibulky pokvetou, protože je tu riziko čekání i více let.
Dva kvetou červeně což dokomentuji fotografií a třetí nevím jaká bude, protože ještě nekvete.
Kvete ještě někomu momentálně Amaryslis?
simi jsou úžasný....
za kolik jsou?
.
Irisko, měli je v Kauflandu za 99,-Kč/ks a pak je slevnili na 69,90Kč což není tak strašné v porovnání třeba s květinářstvím kde je mají za minimálně 149,-Kč/ks.