|
|
neděle 26. května, 09:18 Svátek má Filip
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Amarylis - hvězdník
este tieto dva mam
este zhanam uplne taky tmavy cerveny,ako cervene vino, vypada skoro ako cierny,j e prazdny, aj plne kvety su nadherne,ale tazke, kvety mozu mat az 300g a mne sa tak jeden plny vyvalil z kvetinaca na zem,z razu len rana jak z dela a bum amarylis na zemi
Jo jo, ten oranž plnokvětý, viď...tak tam opylování bez úspěchu
Paphilo je úžasné, ale pěkný cimprlich
...ten se nechá prosit, než vykvete....
Jinak to Holandsko je můj sen...holt musím začít házet do prasátka
najlepsi cas na Holandsko je asi posledny aprilovy vikend,ked je tulipanova panorama este rozkvitnuta, v tom case je aj kvetinovy sprievod v Lisse a pol km odtial je Keukenhof, nadherna vystava kvetin, vsetko mam na stranke, ale treba sa v tom case pripravit na obrovsky naval ludi,lebo kazdy si keukenhof spaja s kvetinovym korzom a este jedna vec, treba tam byt skoro rano do tej desiatej,lebo potom sa mesto uzavre kvoli korzu a uz sa tam nedostanes!!! len pesky.hihih ale je to zazitok na cely zivot,absolvovala som ho viackrat
Jo jo, Papillio...nádhera, ten druhý Aple Blomson.
Jinak ten "rudý" co se ti líbí je nejspíš Royal Velvet, že? letos jsem si ho koupila, ale holt vykvetla ta oranž Rilona.
Holandsko jezdí koncem dubna moje známá, rok co rok.....lodě...ale je to nekytičkářka
bohužel.
tak o je skoda,ze je nekytickarka,asi vie preco tam chodi,sa jej nedivim hihihi nadherna krajina !!! no ja mam v tych nazvoch Amarylisov chaos,vobec neovladam ich mena,len niektore. viem ze mam bolero,misty a papilio,ostatne nazvy neviem.
Tak jsem se dočkala, už kvete
Pavli to je úžasný tolik květů pohromadě

Pavlo nádhera
tuhle kytičku můžu a tahle červená je snad nejhezčí 
Má 8 květů, ale nejde nafotit najednou ze všech stran, i manža dnes říkal, "no, to je pěkná kytka"
Je úžasná!! to jsi si vypěstovala sama nebo jsi ji už koupila s poupaty? já je zatím jen obdivuju, ale ještě jsem nezkoušela pěstovat...
Suee,tato byla zakoupena s poupaty a docela levná 149 korun, ale mám další už jenom cibule (zatím 5 kousků) , letos vyzkouším poprvé,no a další chci ještě koupit (asi ještě 5 cibulí) jsem se do nich zamilovala
No, nalákala mě wzteklinka, ty její jsou totiž

Pavlo,ten je nádherný

Pavli, opravdu je krásný. Jsem ráda, že jsem nebyla postižená sama - taky jsem si nakoupila , zatím jen čekám na růst.
Tento mi kvetl v září.
Kive, krásná jemná barvička, jestli se můžu zeptat a jaké máš?