|
|
čtvrtek 20. června, 01:48 Svátek má Květa
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Pokojové květiny
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
www.chlupatarad..
Re: Amarylis - hvězdník
nene, vůbec nejsi děsná, já to chápu!!! já mám taky taková různá období, orchideje, fialky, hvězdníky, vánoční kaktusy......ted asi přejdu na strepsíky
místo fialek
www.drahusciny...
No však - změna je život

www.chlupatarad..
já dneska umyla balkonový okno, pověsila roletu, balkon po zimě vygruntovala a už jsem tam nanosila amarylky.....a dva moje letité kaktusy, ještě tam dám ibišky, ale to ještě počkám. Ted budu doufat, že už to počasí vydrží a nebude mrznout....abych to nemusela nosit zase domu
Já to nosím jako koťata na zasklený balkon. V poledne na něj, navečer zpět do pokoje. Přes noc se bojím stále. Jinak taky jsem již zlikvidoval/rozdal/ několik fialek co jsem měl a 17 druhů kohlerií, Vše se pěstovat najednou nedá.
tak to je krásná cena, to jsem snad ještě neviděla
Tam bych asi nechala celou výplatu 
www.drahusciny...
Evčo, nenechala. Včera měli jen tři druhy, co jsem psala na minul stránce. Dnes jsem je přesadila a cibule, ikdyž veliké, jsou dost poničené. Oloupala jsem je a doufám, že vydrží.
Nevím jestli stím již člověk není otravnej , ale ted rozkvetla všechna poupata,
Dotaz prosím mám, a když to ošmrdlám a bude semeník, a když bude , tedy uříznu stvol a dám do sklenice s vodou, nebo nechám na rostlině. Tím se ale vysiluje.Děkuji
Františku, já nechávám stvol na cibuli dokud nedozraje a pokud je cibule nemocná tak ani neopyluji. Ve vodě mi semeník málokdy dozrál
děkuji za informaci.

Včera jsem přesadila všechny amarylky do zahrádky a dneska se nemůžu ani pohnout
Na okně mi zůstaly jen ty co pokvetou a ty co jsou opýlené, takže je konečně přes okna i vidět 
www.drahusciny...
Zatím mi kvetou tyhle dva a pak jeden obyčejný, který má proti nim poměrně malé květy a teprve začíná, tak jsem ho nefotila
Drahuško , pěkné, mě již pomalu odkvétají ,ikdyž nakvétá další květ . Snad vydrží.
Tohle mi dnes vykvetlo
www.drahusciny...
Je krásnej

Děkuji
Tohle jsou dnešní fotky